maandag 22 oktober 2012

Eerste Nederlandse Lamborghini Aventador is grijs - Autoblog.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Zo kan je lekker onopvallend door ons landje crossen met een van de snelste en meest schreeuwerige supercars van dit moment. Die superstier kost een half miljoen trouwens, na afrekenen bij Jan Kees.


Opnieuw kan een vergelijking met die andere Italiaan niet ontbreken. Alsof ze het afgesproken hebben, zo goed kunnen de Aventador en F12 zich met elkaar meten. Een Ferrari F12berlinetta is leuk maar toch een beetje zacht vergeleken met de beul uit Sant’Agatha Bolognese. De optie voor meer zachte mannen. Soepel geschakeld met een dubbele koppeling, een start-stop systeem voor je groene geweten en 740 pk omdat je gewoon heel erg van cijfertjes houdt. Ondertussen brult de Lamborghini harder, accelereert die sneller en is er ondanks een iets aangepast ontwerp nog steeds niets gaver dan vleugeldeuren. Het is speelgoed maar is dat juist niet wat de liefhebber zoekt in zijn droomauto?


Hoewel deze vaderlandsliefhebbende Lamborghini-rijder een vriendelijke €135k (+ BTW) naar de nationale bankrekening heeft overgemaakt was een oranje Aventador net wat ‘over de top’. Grijs is de way to go, in een verwoede poging wegmisbruikers nog een beetje op afstand te houden.


Dat grigrio staat de Aventador ook prima. Tot slot heeft deze eigenaar voor een ‘nieuwe’ kenteken-oplossing gekozen. Geen sticker maar gewoon een klein plaatje. Bekijk de foto’s op autojunk.nl.


Met dank aan ferrariaron voor de spot!




See on autoblog.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/34084140706