maandag 22 oktober 2012

Eurabië-Italië: “Minderjarige islamitische immigranten” kosten de staat ongeveer 55 miljoen euro

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De linkse Italiaanse krant “La Repubblica”, ofwel “Der Spiegel” van Italië, bracht een artikel, dat eigenlijk bij de rechts-conservatieve media zou moeten staan. De 19 opvangcentra kosten de belastingbetaler € 161.000,- per dag. Iedere zes minuten wordt een “minderjarige” met vervalste leeftijd in een ziekenhuis behandeld. Ze komen uit Bangladesh, Egypte, Noord-Afrika. Niemand van hen heeft papieren:




Nu hebben ze bijgeleerd. Als de plaatselijke politie hen op straat aanhoudt, bij normale controles of bij diefstallen, steken ze hun armen in de lucht en roepen: “Minderjarig kind!”. Een magisch woord, dat hen beschermt tegen arrestatie.


In Rome werden van januari tot juni 2300 “buitenlanders zonder begeleiding” geïdentificeerd als minderjarigen in de opvangcentra van de hoofdstad en Lazio. Van hen was echter 60% ouder dan 18 jaar. Dit werd onthuld door een rapport van “Save the Children”, dat met een team van artsen werkzaam is in de opvangcentra. Sommige zijn zó brutaal, dat zij zich met een uiterlijk van 30-40 jaar uitgeven voor “minderjarige”. Zo kwam er eentje met de diagnose van prostaatproblemen in het ziekenhuis terecht, die pas voorkomen vanaf het 30e levensjaar!




See on ejbron.wordpress.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/34084256282