dinsdag 16 oktober 2012

Hotel vakantie in Ligurië Italië: Last Minute vakanties naar Ligurië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



MÜNCHEN - Vertrek binnen 14 dagen naar het prachtige Ligurië en ontvang tot 35% last minute korting op al onze accommodaties! Deze actie is geldig tot 29 oktober 2012.




Last minute vakanties zijn populair onder vakantiegangers en dit jaar zijn vooral de super last minutes in trek. Bij BlumenRiviera stroomt de inbox dagelijks over met last minute aanvragen. Ook al is het al half oktober, blijkbaar hebben vele Nederlanders zin in nog een vakantie! Iedereen houdt de weersverwachting goed in de gaten en kijkt uit naar interessante last minute deals!




Met de prachtige zandstranden, strakblauwe lucht en het overheerlijke eten mag u Ligurië zeker niet vergeten voor een eventuele vakantiebestemming! Naast de stranden is er uiteraard nog meer te doen. U kunt bijvoorbeeld ook een prachtige wandeling of fietstocht door de bergen maken , de historische stad Genua bezoeken of cultuur snuiven bij de vele middeleeuwse kastelen in de regio.




Ligurië is de perfecte regio om een paar weken heerlijk te relaxen en het gebied te verkennen, een vakantiehuis is hier de ideale accommodatie voor! Naast vakantiehuizen heeft BlumenRiviera ook verschillende appartementen, vakantieparken en hotels beschikbaar, en uiteraard is uw huisdier ook meer dan welkom! Met een beetje geluk vindt u een super last minute accommodatie met een barbecue, (privé) zwembad of prachtig uitzicht op zee.




See on hotel-italie-ligurie.blogspot.fr

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/33698311411