donderdag 18 oktober 2012

Justin Timberlake en Jessica Biel trouwen deze week in Italië - De Standaard

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Ze hebben het lang geheim kunnen houden maar het lijkt er sterk op dat het showbiz-koppel Justin timberlake en jessica Biel deze week elkaar eewuige trouw zullen beloven in Italië.

Volgens US Weekly magazine zou het koppel gisteren al in de echt verbonden zijn maar andere bronnen zoals Life and Style magazine weet dan weer dat zelfs de gasten niet weten hoe of waar het grote feest plaatsvindt maar dat ze enkel gevraagd werden om naar Italië te vliegen.




‘In het voorjaar werd hen enkel gevraagd een datum vrij te houden, meer niet’, aldus een anonieme bron. ‘Alle camera’s en telefoons worden afgenomen, dus die laten ze best achter in hun hotel.’




Het koppel is al welgeteld vijf jaar en tien maanden samen en Justin vroeg zijn Jessica ten huwelijk tijdens een kerstvakantie in Jackson Hole, Wyoming. In februari doken de eerste berichten op in de gespecialiseerde pers dat het echtpaar met een weddingplanner aan het overleggen was en Jessica (30) had naar verluidt Justin (31) laten weten ‘buiten bij zonsondergang te willen trouwen’.




De ‘Total Recall’ actrice werd eerder deze maand gezien in een bruidsboetiek in Parijs ‘in een goed humeur’ en de singer-songwriter/acteur had zelfs al zijn vrijgezellenfeest in september, die begon in Las Vegas en eindigde in Cabo San Lucas, Mexico.




See on standaard.be

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/33826427464