woensdag 17 oktober 2012

Mannenmode: De Magie van het Italiaanse kledingmerk Antony Morato - Jac Hensen

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Italië is een fantastische vakantieland. Je hebt zon, zee, strand, mooie mensen en lekker eten. In totaal bestaat Italië uit 20 verschillende soorten regio’s, met de bekendste als Emilia-Romagna, Lombardije, Sicilië, Sardinië, Toscane en Veneto. Ieder met hun eigen cultuur en eetgewoontes etc. Een ander mondiale bekendheid wat Italië voortbrengt is de kledingmode. In hoofdstad Milaan, de hoofdstad van de mode, barst het van de trendy shops waar ze de allernieuwste en hipste mode van bekende kledingmerken worden gepresenteerd. Voor vele vakantiegangers is het een ideale moment om tijdens hun vakantie Milaan te bezoeken voor een shopdag. Wel een hele dure shopdag, want Italiaanse mode is eigenlijk onbetaalbaar.



Maar dat is verleden tijd. Sinds 2007 richtte drie Italiaanse broers het Italiaanse kledingmerk Antony Morato op, want ook zij vinden de Italiaanse mode onbetaalbaar geworden. Zij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zich goed te kleden om goed voor de dag te kunnen komen. Antony Morato is een typische Italiaanse kledingmerk wat betaalbaar is voor iedereen, met het behoud van de kwaliteit en de Italiaanse kledingstijl.




Daarnaast is Antony Morato, welke zich de afgelopen jaren explosief heeft ontwikkeld, tegenwoordig ook verkrijgbaar in Nederland. Daarnaast wordt de collectie van Antony Morato veel verkocht in Parijs, New York en natuurlijk ook Milaan en is het daarmee uitgegroeid tot een wereld bekend merk.




See on jachensennl.blogspot.fr

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/33760008291