dinsdag 6 november 2012

Biaggi belegt een persconferentie over zijn toekomst in de motorsport | MotorSporza

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Aanstaande woensdagmiddag rond 16:00uur zal Max Biaggi tijdens een persconferentie in Vallelunga meer duidelijkheid geven over zijn toekomstplannen in de motorsport.


De laatste tijd is het stil rondom de onlangs in Magny Cours voor de tweede keer tot World Superbike kampioen gekroonde Max Biaggi. Ondanks dat Aprilia te kennen heeft gegeven graag verder te willen met de Romeinse keizer hebben beide partijen nog steeds geen overeenstemming weten te bereiken.


In de Italiaanse media doen de laatste tijd de geruchten de ronde dat Biaggi zijn helm aan de wilgen gaat hangen en dat hij het voor gezien houdt als actief coureur. Biaggi zelf gaf onlangs op de Italiaanse tv echter nog aan dat hij dicht bij een vernieuwde overeenkomst met Aprilia zat en dat het een kwestie van tijd zou zijn dat partijen elkaar de hand konden schudden.


Met het bekendmaken van een datum voor een speciale belegde persconferentie – die gehouden wordt in Vallelunga, de plaats waar Biaggi zijn carrière als wegracecoureur begon – laaien de geruchten weer op dat de Romeinse keizer wel eens bekend kan gaan maken te zullen stoppen als actief wegracecoureur.


Woensdag dus meer nieuws…




See on motorsporza.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/35115521316