woensdag 7 november 2012

Toscaanse kust - Grote villa met tuin op 300 meter van strand - Castiglione della Pescaia

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Moderne villa met 4 slaapkamers en tuin met volop schaduw gelegen op 300 meter van het strand in Pineta di Roccamare (Castiglione della Pescaia) in Toscane.


Moderne villa met groot terras en mooie schaduwrijke tuin met gazon op slechts 300 meter van het strand en de Middellandse Zee in Pineta di Roccamare aan de Toscaanse kust.


De villa bestaat uit een woonkamer, eetkamer, keuken, 4 slaapkamers, 4 badkamers, een terras en een tuin. Het is gebouwd in de jaren zestig en de afgelopen 5 jaar verschillende keren vernieuwd. Recentelijk zijn er nieuwe badkamers en nieuwe deuren ingezet.


Grote glazen schuifdeuren over de hele breedte van de woonkamer geven directe toegang tot het grote terras en de tuin met volop schaduw van de pijnbomen.


Op slechts 300 meter van het huis ligt het strand van Pineta di Roccamare. Dit is een rustig breed zandstrand dat regelmatig wordt schoongemaakt.


Pineta di Roccamare ligt op ongeveer 5 kilometer van Castiglione della Pescaia, een van de sfeervolste Toscaanse badplaatsen met restaurants, bars, terrasjes en winkeltjes. De stranden van Castiglione della Pescaia hebben eenbandiera blu, een Italiaanse onderscheiding voor gemeenten met de schoonste stranden en zeewateren.




See on italiadicharme.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/35190003459