maandag 3 december 2012

Da Gigi Ristorante Italiano

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Eten en drinken vormen een essentieel onderdeel van de Italiaanse levensstijl. Piano, piano, even de tijd nemen en genieten van een lekkere maaltijd, liefst samen met familie en vrienden. Als deze levensstijl u aanspreekt zult u zich zeker thuis voelen in ons restaurant, waar al sinds 1979 volgens een principe gekookt wordt: Italiaans zoals het hoort! Als “proprietari” zijn wij trots op ons enthousiaste team, waarin Linda zich ontfermt over de gasten en Andreas in de “cucina” de scepter zwaait.



We maken niet alleen geweldige pizza’s uit de houtgestookte oven, u kunt bij “Da Gigi” ook genieten van een keur aan pasta’s en andere Italiaanse specialiteiten. Tevens bieden wij u een maandelijks wisselende specialiteitenkaart met gerechten van het seizoen. Gezellig een avond uit eten gaan is heerlijk maar soms is het ook fijn om thuis te kunnen genieten van onze Italiaanse keuken. Dat kan met “Da Gigi à Casa”; u kunt deze gerechten afhalen of uzelf en uw gasten laten verwennen met een compleet verzorgd buffet. Het afhaalmenu en meer informatie over onze Italiaanse catering vindt u ook op deze site.



Laat u verrassen door de zeer uitgebreide menukaart, de maandelijks wisselende specialiteiten en onze heerlijke Italiaanse catering. Waar u ook voor kiest, alles wordt in onze keuken bereid en overgoten met passie en liefde zoals alleen een echte Italiaan die aan een gerecht kan toevoegen.



Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar om u te verwelkomen en te verwennen met oprechte gastvrijheid en heerlijke Italiaanse specialiteiten. Graag tot ziens bij “Da Gigi”!

See on dagigi.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37127270384