dinsdag 4 december 2012

Ferrari-president maakt Ecclestone belachelijk

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Ferrari heeft getergd gereageerd op uitlatingen van Formule 1-baas Bernie Ecclestone over het protest van de Italiaanse renstal over de omstreden inhaalmanoeuvre van Sebastian Vettel op Interlagos waarmee hij de wereldtitel binnenhaalde.



Ecclestone noemde het protest van Ferrari, dat overigens door de FIA werd afgewezen, een slechte grap. Dat schoot in het verkeerde keelgat van Ferrari-voorzitter Luca di Montezemolo.



‘Ecclestone? Mijn vader heeft me geleerd om respect op te brengen voor de ouderen, helemaal als ze de fase bereiken dat ze niet langer controle hebben over wat ze rondbazuinen, dus ik hou me in. Echter, ouderdom is kennelijk niet verenigbaar met bepaalde posities en verantwoordelijkheden’, aldus een felle Di Montezemolo in Gazzetta dello Sport.



Di Montezemolo feliciteerde meteen ook Vettel. ‘De FIA vond geen overtreding en de zaak is gesloten. Onze felicitaties gaan uit naar Sebastian en Red Bull Racing. Een ieder die na een moeilijk seizoen bovenaan staat, verdient de titel. En zo doen we dat bij Ferrari. Wij zouden volgend jaar ook graag felicitaties in ontvangst nemen, in het geval dat we kampioen worden.’

See on ad.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37206914037