donderdag 13 december 2012

Italiaanse Food designer Paolo Barichella neemt buffetten van MSC Cruises onder handen

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



MSC Cruises heeft onlangs de buffet restaurants van de MSC Splendida, MSC Fantasia and MSC Poesia gerestyled met behulp van de wereldberoemde Italiaanse Paolo Barichella van food en lifestyle designers Enocultura. “Het restylen van het buffet van de vloot van MSC Cruises was een spannend project voor mij. Ik ben gewend om met restaurants en chefkoks te werken, maar een cruiserederij was een compleet nieuwe uitdaging. De restyling van het restaurant stelt de passagiers van MSC Cruises in de gelegenheid om op een geheel nieuwe en holistische wijze van het buffet te genieten.” Het buffet gedeelte van het restaurant omvat een compleet nieuw concept van presentatie en service zodat de gast ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds een sensationele dining experience kan ervaren. De gerestylde buffet bar is vanaf heden beschikbaar aan boord van de MSC Splendida, de MSC Fantasia en de MSC Poesia. Het project zal breed uitgerold worden in de loop van aankomende zomer.



Buffettijden

MSC Cruises heeft onlangs de buffet tijden aangepast zodat de gast kan genieten van deze experience wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Een cruise is een ontdekkingstocht en MSC Cruises begrijpt dat een unieke gastronomische ervaring een belangrijk onderdeel van deze reis is. Het buffet is dagelijks 20 uur per dag geopend tussen 6:00 uur in de ochtend en 2:00 uur ‘s nachts. Gasten kunnen trek direct stillen en genieten van verschillende maaltijden wanneer het hen het beste uitkomt tot in de vroege uurtjes en zonder extra kosten.



Top 18 Exclusive Solarium

Op het bovendek van de MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Divina en MSC Prezioza -die op 23 maart 2013 in Genua, Italie, gedoopt wordt- hebben MSC passagiers binnenkort de mogelijkheid (tegen betaling) in stijl te zonnen in het Top 18 Exclusive Solarium. Dit solarium is een oase van rust voor volwassenen waar men kan genieten van de zon met een schitterend uitzicht op de oceaan of zee, gebruik kan maken van de spa service, het bar menu en fruit snacks. Top 18 is de perfecte plek om te relaxen en ontstressen terwijl men de golven aan zich voorbij ziet gaan.



Het Top 18 Exclusive Solarium is exclusief ontwikkeld voor MSC Cruises en zal vanaf zomer seizoen 2013 beschikbaar zijn op alle schepen van de Fantasia klasse.

See on tourpress.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37828264203