zaterdag 8 december 2012

Italiaanse kerstster caprese

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Italiaanse kerstster caprese.



Ontdooi het bladerdeeg, druk twee plakjes op elkaar en snijd er met een mesje per dubbel plakje een ster uit.

Kluts het ei, bestrijk de kerststerren ermee en bestrooi ze met sesamzaadjes en zeezout.

Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Halveer de cherrytomaatjes en de mozzarellabolletjes.

Pluk en snijd de blaadjes basilicum in reepjes, bewaar 4 mooie topjes voor de garnering.

Meng de tomaatjes, mozzarella en basilicum met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.

Snijd de kerststerren doormidden.

Beleg de onderkant met de salade en leg hier een toef rucola op.

Leg de bovenkant op de kerstster.

Leg de kerststerren op borden en druppel er olijfolie en balsamico glacé overheen.

Bestuif eventueel met poedersuiker.

See on smulweb.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37502197178