dinsdag 18 december 2012

Twee temperamentvolle Italianen in de keuken - TVGids.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Giovanni Caminita kookt al een jaar lang verrukkelijke gerechten in de keuken van 24Kitchen. Deze week ontvangt hij een bijzondere gast: zijn vriend Marco Borsato komt langs om samen met hem in de pannen te roeren.



De Italiaanse afleveringen van het 24Kitchen-programma komen voor rekening van kok Giovanni. Deze Siciliaanse lekkerbek wordt geboren in de stad Palermo, maar komt op negentienjarige leeftijd naar Nederland. Niet zoals zoveel landgenoten om een restaurant of een ijssalon te openen, maar om een muzikale carrière op te bouwen. Met succes, want hij wordt snel een gewaardeerd bassist bij de bands van zangers als Henk Westbroek en Marco Borsato.



Passie voor eten

Net als zoveel van zijn landgenoten heeft ook Giovanni een passie voor eten. Het is dus niet verwonderlijk dat hij pas echt bekend wordt bij het grote publiek als tv-kok bij 24Kitchen. Op de culinaire zender laat hij de kijker kennismaken met de heerlijke gerechten van de Italiaanse keuken.



Marco Borsato

Maandag is hij te zien in een speciale aflevering van Grenzeloos koken. In de Kerst-editie van het programma ontvangt hij zijn muzikale vriend Marco Borsato. Dat betekent niet één, maar twee temperamentvolle Italianen in de keuken. Als dat maar goed gaat… Ze maken Marco’s lievelingsgerechten, met vlees en truffel in de hoofdrol.

See on tvgids.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/38226744167