vrijdag 14 december 2012

Vakantie Italie - Bekijk online onze italie vakanties | Vrij Uit

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Als u eenmaal één keer een vakantie Italië hebt beleefd, wilt u het liefst ieder jaar weer terug. Het land in de vorm van een laars staat bekend om onder andere haar voortreffelijke wijnen, tongstrelende eten, prachtige olijfgaarden, heerlijke espresso’s en natuurlijk om haar leer van een kwaliteit die je vrijwel nergens anders tegenkomt. Het mooie weer en het prachtige landschap daarbij opgeteld maakt een vakantie Italië puur genieten. Boek dus nu op Vrijuit.nl.



Italië

Bent u toe aan vakantie? Italië heeft u alles te bieden waar u naar op zoek bent. De eeuwenoude gebouwen zoals het imposante Colosseum in Rome, de indrukwekkende Santa Maria del Fiore in Florence en één van de grootste katholieke kerken ter wereld, de Duomo in Milaan, zijn nog maar een kleine greep uit het grote assortiment aan monumenten die Italië rijk is, maar ook de vele botanische tuinen, groene parken met vijvers en de prachtige bosgebieden zijn adembenemend om doorheen te lopen en ook de wijnboeren zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Zij zullen u een rondleiding geven door hun wijngaard waarin ze alles vertellen wat ze weten over hun wijndruiven en daarna volgt er vanzelfsprekend een wijnproeverij met de meest heerlijke wijnen. Wij hebben voor u een ruime keuze aan rondreizen en cruises samengesteld die kunnen worden aangepast aan uw wensen en u de mooiste plekjes laten zien van Italië. Vakantie vieren kan in dit land uitermate goed met haar Gardameer, vele amusementsparken en schattige vissersdorpjes en natuurlijk kunnen ook de winkelliefhebbers zich hier helemaal uitleven met shoppingsteden als Milaan, Rome, Florence, Turijn en Venetie. Aan de kustgebieden zijn witte zandstranden te vinden met helder blauw water voor de zonliefhebber dus aan ieders wens kan worden voldaan. En natuurlijk laten wij u niet aan uw lot over dus mocht u er behoefte aan hebben dan staan onze mensen 24 uur per dag voor u klaar!



Met Vrij Uit naar Italië

Vrij Uit kan u dankzij haar ruime aanbod, constante hoge kwaliteit en opgedane kennis een onvergetelijke Italië vakantie bezorgen. Wij organiseren al jarenlang vakanties naar het land van de zon, dus bij ons bent u verzekerd van de leukste vakantie tegen de beste prijs. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden u alles wat u nodig heeft dus laat die vakantie Italië maar beginnen!



Boek hier uw Italië vakantie en ontdek zelf wat dit land u allemaal te bieden heeft!

See on vrijuit.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37905904946