woensdag 9 januari 2013

Succes op de Vakantiebeurs Utrecht 2013 - Bezoek Abruzzo, Vakantie in Abruzzo, Bergen en Natuurparken in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Bezoek Abruzzo is een website met gedetailleerde informatie, nieuws en artikelen over Abruzzo: Bergen in de winter en in de zomer,activiteiten, kunst, cultuur, religie, eten en drinken en evenementen.


Het is voor ons een genoegen om mee te kunnen delen dat onze eerste dag op de VAKANTIEBEURS IN UTRECHT 2013 terecht een succes is geweest!


U vindt ons nog t/m 13 Januari op de ENIT stand nr. 8 A010 & B010.


De vakantiebeurs is een van de belangrijkste internationale beurzen gewijd aan het toerisme, Vrije tijd, vakantie en toerisme zijn de bedrijfstakken waarop deze beurs is gericht en de regio Abruzzo is aanwezig samen met de regio’s Puglia, Marche en Umbrië, met een eigen expositieruimte in de ENIT stand.


De persconferentie werd gehouden door de directeur van Regionaal Toerisme voor Abruzzo, Mauro Di Dalmazio as vice-president van de ENIT; de Italiaanse Ambassadeur in Nederlands Francecso Azzarello en Riccardo Strano, Directeur van ENIT Frankfurt.


Di Dalmazio’s omschreef onze deelname als: ‘de pers en de Nederlandse vertegenwoordigers hebben met groot succes de presentatie van de regio ‘Abruzzo voor alle seizoenen’ georganiseerd in samenwerking met de ENIT en dit bevestigd de grote belangstelling van de Nederlandse markt voor ons land en ons toeristisch aanbod, zozeer zelfs dat we van plan zijn om onze promoties voor deze doelgroep uit te breiden’.


Een bijzondere aandacht ging uit naar het ontwerp van een toekomstig project waarbij een fiets- en wandelpad in Abruzzo zal worden gerealiseerd, welke in de komende weken uitvoerig zal worden uitgelicht.




See on visitabruzzo.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40082977687