zondag 10 februari 2013

Bruno Acampora Profumi - aafkes.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Laat u verleiden door Aafke’s ontdekking: betoverende exclusieve Italiaanse parfums van een ongeëvenaarde klasse die elk hun oorsprong vinden in een tot de verbeelding sprekend, achterliggend verhaal.


Het begon allemaal met een intense Musc, zo anders, zo intrigerend; het was slechts een kleine stap en Bruno Acampora Profumi kwam tot leven met passie.



De parfums van Bruno Acampora zijn de ultieme uiting van de creativiteit van de auteur. Zorgvuldig met de hand (!) gemaakt zijn zij kroonjuwelen van Italiaans vakmanschap.



Deze high-end parfums vertellen het verhaal van een lange olfactorische reis, die 40 jaar geleden begon en Bruno Acampora zijn hele leven als een Italiaans mode-icoon vergezeld; als iemand die schoonheid koestert. Gedurende deze exotische reis, wordt Bruno Acampora gefascineerd door verschillende essences en ongewone geuren, waardoor hij deze, dankzij zijn sterke persoonlijkheid en creatieve vermogen, maakt tot zijn eigen persoonlijke geuren.



Bruno Acampora, een man van grote charme en elegantie; een man zo nieuwsgierig en creatief, is de oprichter van dit, nog immer door de familie Acampora geleid, parfumhuis. Zijn parfums zijn een bron van inspiratie, die gevoelens, ideeën, herinneringen en emoties van een persoonlijke reis oproepen.




See on aafkes.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/42745414455