zaterdag 16 maart 2013

Donato's Ravenstein - Italiaanse Delicatessen

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen





Donato´s is in februari 2006 begonnen als een traditionele groente- en fruitwinkel in combinatie met lekkernijen als versgebrande nootjes, zuidvruchten en Italiaanse delicatessen.




Door nauw samen te werken met de plaatselijke bakker en slager en alleen gebruik te maken van de beste producten kan Donato´s de beste kwaliteit garanderen. De laatste jaren is het aanbod van Donato´s steeds verder verbreed. Naast verse en hoogwaardige producten is de catering van Italiaanse gerechten en Spaanse tapas steeds belangrijker geworden. Door het selecteren van de beste leveranciers, het gebruiken van klassieke Italiaanse producten en het leveren van catering op authentiek Spaans aardewerk, onderscheidt Donato´s zich van de gangbare cateraars.




Standaardconcepten zijn beschikbaar, maar daarnaast biedt Donato´s tevens de mogelijkheid om geheel naar eigen wens en smaak een volledig arrangement samen te stellen. De reacties zijn positief en stimulerend. Niet alleen verwelkomt Donato´s iedere dag weer nieuwe klanten, ook ziet Donato´s steeds vaker ‘vertrouwde’ gezichten!






http://www.donatos.nl/




See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/45488596741