maandag 22 april 2013

Pizzeria La Storia viert 5-jarig jubileum

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Op 1 mei bestaat de gezelligste pizzeria van Neck en omstreken 5 jaar. La Storia biedt de mogelijkheid om te genieten van simpele, traditionele Italiaanse gerechten in een ongedwongen familiesfeer. La Storia viert deze feestelijke gebeurtenis met een jubileum wijn voor slechts € 7,50. Bovendien zijn in de maand mei alle kinderpizza’s € 5 (m.u.v. afhaalpizza’s).


La Storia

Door de jaren heen heeft de familie Uva zijn stempel weten te drukken op kwaliteit en gastvrijheid. Bij chef-kok Fabrizio Pinna, geboren en getogen op Sardinië, vormen verse producten de basis van de traditionele gerechten. Bij La Storia kun je genieten van eenvoudige traditionele Italiaanse gerechten maar vooral ook heerlijke pizza’s eten. Tevens hebben ze dagschotels, vaak originele gerechten uit Sardinië.


Lunch

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je genieten van een lunch bij La Storia. Om 12.00 uur word je ontvangen met een welkomst aperitief. Daarna krijg je de specialiteit Stuzzichini voorgeschoteld. Een heerlijk gemengd voorgerecht met vele verschillende Italiaanse smaken. Vervolgens kun je genieten van twee soorten pasta’s op schaal. Als toetje krijg je een huisgemaakt dessert. Je sluit om 14.30 uur af met koffie of thee. Wijn, frisdrank, koffie of thee is inbegrepen. Krijg jij de smaak ook te pakken? Voor slechts € 34,50 kun je bij La Storia deze weekendlunch komen proeven.


Mario Uva

Eigenaar Allessandro Uva biedt ook de mogelijkheid om te eten in het Michelin restaurant Mario Uva in dezelfde straat. Al in 1965 konden gasten zonder kaart kennis maken met de Italiaanse keuken en kookfilosofie van chef-kok Mario Uva. In een Italiaanse setting kun je genieten van de kookkunsten van Mario waarbij op een simpele wijze met een gering aantal ingrediënten een hoogstaand product wordt voor gezet.




See on dichtbij.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/48598560043