zondag 26 mei 2013

Risotto met pompoen en amaretti | Recepten | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Met de ‘Rolls Royce’ onder de risotto, de Acquerello Carnaroli uit de FoodWeLoveBox, maken we risotto met amaretti en pompoen, naar recept van Untoccodizenzero.


Dinsdag verruilden we de blauwe Toscaanse lucht voor de grijze Nederlandse hemel. Die lucht is altijd een goede graadmeter voor de heimwee: strakblauw met zon doet iets minder terugverlangen naar Italië dan een met regenwolken beschilderde hemel. Gelukkig werd onze thuiskomst dit keer ietwat verzacht door de postbode die woensdag aanbelde en ons de bestelde FoodWeLoveBox overhandigde, vol met Italiaanse lekkernijen waar ons hart sneller van ging kloppen.




See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/51369738984