zondag 3 maart 2013

#Luciano #Pavarotti #Lookalike te boeken via...





#Luciano #Pavarotti #Lookalike te boeken via www.italianentertainment.nl (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44480625142

Davide La Cara - te boeken via www.italianentertainment.nl (bij...





Davide La Cara - te boeken via www.italianentertainment.nl (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44478955957

#Espresso #Italiano (bij Italian Entertainment And More -...





#Espresso #Italiano

(bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44475122455

Multi Media Sleeves - Prachtig om te krijgen, leuk om te geven!...





Multi Media Sleeves - Prachtig om te krijgen, leuk om te geven! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44474022663

Chef Di Lella Pasta’s (bij Italian Entertainment And More...





Chef Di Lella Pasta’s (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44471985302

#Cucina #Casa #DiLella (bij Italian Entertainment And More -...





#Cucina #Casa #DiLella (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44470095096

De gebruikte lege koffieblikken zijn op voorraad dus bestel snel...





De gebruikte lege koffieblikken zijn op voorraad dus bestel snel een unieke Italiaanse Koffie Lamp (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44458162119

Verse pizza - honingtomaten.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Door je eigen pizza te maken weet je precies wat er in zit en dat maakt de pizza een stuk lekkerder!




Bereidingswijze:

Meng de tomaten en de olie en kruid deze naar smaak met peper en zout. Laat de smaken gedurende 1 uur mengen.


Bereid terwijl de tomaten rusten het pizzadeeg voor door middel van de bijgeleverde instructies. Spreid het deeg uit over een met bloem bedekte bakplaat en verdeel vervolgens de kaas over het deeg. Spreid de tomaten over de pizza uit en verdeel vervolgens de pancetta en de oregano over de pizza. Eventueel kan u nu ook andere ingrediënten naar keuze toevoegen.




See on honingtomaten.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44456829259

Italiaans weekend La Fiera in het Oud Sint-Jan in Brugge

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



BRUGGE - Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart wordt La Fiera Italiana gehouden in het Oud Sint-Jan in Brugge, dit tegelijkertijd met Brugge Culinair. De toegang is gratis.




Good Things From Italy’s insight:


Giacomo Lariccia zingt fabeltjes over het heden en het verleden, verhalen gehoord in zijn kindertijd en fragmenten van de geschiedenis.


http://www.italianentertainment.nl/entertainment/id/Giacomo%20Lariccia%20(B)








See on nieuwsblad.be

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44454884131

Chef Stefania (bij Italian Entertainment And More - Italian...





Chef Stefania (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44453163996

Libië legt gasexport naar Italië stil

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De export van gas uit Libië naar Italië is stil komen te liggen door gevechten bij het gascomplex Mellitah, in het noordwesten van Libië. Dat heeft het nationale oliebedrijf van Libië (NOC) zondag bekendgemaakt.

Gewapende rebellen uit de omgeving zijn bij het complex in gevecht geraakt met bewakingspersoneel, meldt Reuters. Uit veiligheidsoverwegingen is de gaskraan daarom dichtgedraaid, verklaarde een bestuurslid van NOC zondagochtend.


Italië krijgt het grootste deel van zijn gas uit Algerije, Rusland en Noorwegen.




See on nu.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44449124612

Stefania Rosanna Di Lella en haar team tijdens de...





Stefania Rosanna Di Lella en haar team tijdens de kampioenswedstrijd van het 1ste van Die Haghe Korfbal (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44445477676

Pesto di pistacchio: una ricetta semplice e gustosa

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Pesto di pistacchio: ricetta semplice, gustosa e salutare per condire pasta, riso o ciò che più vi piace…



See on wellme.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44445016906

The Ultimate Guide to Sangiovese

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



It might surprise you to know that Sangiovese is actually quite scarse outside of Italy. In terms of world plantings, Sangiovese is less abundant than even little-known Mourvedre.

The Sangiovese grape is a bit of a chameleon; easily altering its genetics to fit the environment. There are many different mutations of the variety all over Italy, which results in very different tasting wines. From the delicate floral strawberry aromas of Montefalco Rosso to the intensely dark and tannic wines of Brunello di Montalcino, Sangiovese wine has something for everyone.


FRUIT: Tart Cherry, Red Plum, Strawberry, FigOTHER: Roasted Pepper, Tomato, Leather, Clay, Brick, Tobacco, Smoke, Oregano, Thyme, Dried Roses, PotpourriOAK: Yes. Usually light oak aging in neutral oak barrels.TANNIN: HighACIDITY: HighAGEABILITY: Yes. 4-7 years (normal) & 10-18 years (Brunello di Montalcino)COMMON SYNONYMS & REGIONAL NAMES: Vino Nobile di Montepulciano, Prugnolo Gentile, Sangiovese Grosso, Brunello di Montalcino, Nielluccio, Rosso di Montepulciano, Morellino, Rosso di Montalcino, Montefalco Rosso, Chianti, Morellino di ScansanoSangiovese Wine Regions~175,000 acres worldwide (70,820 hectares)Italy (~155,000 acres) Toscana, Umbria, CampaniaCorsica (4,800 acres) Patrimonio AOC (Nielluccio)Argentina (2,010 acres) MendozaUnited States (~2,000 acres) California, WashingtonRomania, Australia and Chile


The Taste of Sangiovese Wine

Sangiovese is savory. Because of its ability to be a chameleon, Sangiovese wines offer a wide range of tastes from very earthy and rustic–as is the case with many Chianti Classico– to round and fruit-forward. Regardless of where it’s grown, it always exhibits cherry flavors with more subtle notes of tomato.


They next time you try a Sangiovese, dedicate yourself to sit and sniff it for a while. Over time you’ll find that aromas move towards dried cherries, figs and roses –especially if the wine is older.


The most sought after Sangiovese-based wines have a balance between their fruit and earth components. So to say ‘fruit-forward’ is better than ‘rustic’ really doesn’t do it justice. Suffice it to say, if you usually drink American wines, attempt to make your first Italian Sangiovese purchase a fruit-forward style. Heya.. How do you order Italian wine anyway?


A classic example of a fruit-forward producer of Sangiovese is Ciacci Piccolomini d’Aragona. This particular wine tastes of clove-spice and cherries; it’s like drinking Christmas. The people at Wine Spectator liked it so much they awarded it top 10 of 2012. Damn Jim, get out your wallet.

Rustic & Traditional Sangiovese

Grippy tannins, not dissimilar to putting a black tea bag in your mouth, are highlighted with dark chocolate and smoke flavors. Hints of oregano in the aftertaste make this wine taste 100% savory from start to finish. Pairs perfectly with rich steaks and black pepper… grrrr!

Sangiovese Food Pairing

Sangiovese pairs with a wide range of foods because of its medium weighted body and savory character. Use Sangiovese’s savory as a congruent flavor with herbs and tomatos. This technique will actually bring out more fruity flavors in the wine.

A Sangiovese with high tannins will work perfectly with rich roasted meat, cured sausages and hard cheeses.





See on winefolly.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/44444859978