woensdag 22 januari 2014

Attibassi is a traditional brand from Bologna

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Attibassi is a traditional brand from Bologna, Italy, much appreciated for the genuine quality of its products. It began life as an artisan pasticceria in 1918, through the passion and commitment of two confectioners: Mr Agostino Atti and Mr. Marco Bassi. In the atmosphere of Bologna, famous for good cuisine, Attibassi products grew and attracted the attention of refined palates. Today, as then, with the added refinement of modern techniques, the company continues to express the “artisan” passion for Italian espresso coffee as well as traditional chocolates. Attibassi guarantees excellence for every product through the selection of the best raw materials and the use of working methods based on a simple but effective formula: a perfect balance between human experience and the use of modern industrial processes. Attibassi is een traditioneel Italiaanse koffie uit Bologna. Door de passie en toewijding van twee banketbakkers: de heer Agostino Atti en de heer Marco Bassi, is Attibassi ontstaan. In de beroemde Italiaanse keuken groeide Attibassi uit tot het lekkerste kopje koffie en trok de aandacht van de verfijnde smaak. Vandaag de dag, met de toegevoegde verfijning van moderne technieken, blijft het bedrijf de “ambachtelijke” passie uiten voor de Italiaanse espresso koffie en traditionele chocolade. Attibassi staat garant voor topkwaliteit. Door de selectie van de beste grondstoffen en het gebruik van werkmethoden op basis van een eenvoudige maar doeltreffende formule is een perfecte balans tussen de menselijke ervaring en het gebruik van de moderne industriële processen ontstaan. Attibassi (Co ind ) hoort nu bij één van drie grootste koffie branderijen in de wereld. STIJL EN TRADITIE Attibassi is een traditioneel Italiaanse koffie uit Bologna. Door de passie en toewijding van twee banketbakkers: de heer Agostino Atti en de heer Marco Bassi, is Attibassi ontstaan. In de beroemde Italiaanse keuken groeide Attibassi uit tot het lekkerste kopje koffie en trok de aandacht van de verfijnde smaak. Vandaag de dag, met de toegevoegde verfijning van moderne technieken, blijft het bedrijf de “ambachtelijke” passie uiten voor de Italiaanse espresso koffie en traditionele chocolade. Attibassi staat garant voor topkwaliteit. Door de selectie van de beste grondstoffen en het gebruik van werkmethoden op basis van een eenvoudige maar doeltreffende formule is een perfecte balans tussen de menselijke ervaring en het gebruik van de moderne industriële processen ontstaan. Attibassi (Co ind ) hoort nu bij één van drie grootste koffie branderijen in de wereld. ESPRESSO ITALIANO Een harmonieuze koffie, met een smaak die intens, vol en evenwichtig is. Een koffie met een dikke hazelnoot crema waarin de suiker langzaam naar beneden zinkt: dit is wat Attibassi Espresso Italiano zo uniek maakt voor de koffie liefhebbers. Attibassi wordt gekenmerkt door de exclusieve samenstellingen en specifieke roosteren proces van koffie, die de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte bonen verbetert. Het is echter onze “passie” voor koffie die de eigenschappen van Attibassi zo uniek maakt. Door de voortdurende aandacht voor de samenstelling en de strenge kwaliteitseisen resulteerde dit in een perfecte mix.




via Tumblr http://bit.ly/1g16cCD