zondag 23 februari 2014

Pasta Genova of de hoge school van Italiaans eten

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Italiaans eten heeft veel weg van hogere kunst. Goede ingrediënten vormen de basis, de soms al eeuwenoude familierecepten worden van generatie op generatie doorgegeven. Zo ging het ook bij Domenico Manicone. Hij staat als chef-kok achter het fornuis aan de ‘s-Gravendijkwal bij Pasta Genova en weet als geen ander hoe de mediterraanse keuken in elkaar zit.Alleen de beste ingrediënten en smaken uit het romantische Italië inspireren hem en hij ziet kwaliteit als het hoofdbestanddeel van zijn recepten. Niet voor niets wordt hij ook wel de gepassioneerde kampioen van de Italiaanse keuken genoemd.Spijker je Engels even bij voordat je hier reserveert. Het kan namelijk zijn dat je die gezellige maître aan de lijn krijgt die niet zo makkelijk Nederlands praat. Het is de vriendelijke jongeman die een sprintje door de zaak trekt om de deur voor je open te houden en bijna zingend vertelt wat hij op tafel kan brengen.

See on debuikvan.nl




via Tumblr http://bit.ly/1fsJh0J