maandag 27 januari 2014

From Vivaldi with Love | Italië dichtbij | Ciao tutti - ontdekkingsblog ...

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Op woensdag 12 februari brengt B’Rock in Amsterdam met From Vivaldi with Love een ode aan de maestro dei concerti - en Ciao tutti mag een duoticket weggeven!

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1hFk3eG

Torta al cioccolato con crema al cioccolato bianco | Oya

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Torta al cioccolato con crema al cioccolato bianco, potrei anche non aggiungere altro…una vera goduria! Golosa, un tripudio di cioccolato, scenografica insomma…da provare assolutamente. Ho trovato la ricetta in un libro e ho deciso di personalizzarla un pò, prima regola in cucina: fantasia. Così nasce la mia torta al cioccolato con crema al cioccolato bianco, in una domenica mattina uggiosa, con il pranzo già pronto e tanta voglia di coccole!

See on blog.giallozafferano.it




via Tumblr http://bit.ly/LgfSvh

Eerste uitreiking van de Grammy Awards in 1959 - Domenico Modugno - Nel blu dipinto di blu (Volare)

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



Op 4 mei 1959 organiseerde de NARAS de eerste Grammy Awards in de grote balzaal van het Beverly Hills Hotel. De grote winnaar tijdens dat muziekfestijn, waarop 28 Grammy’s werden uitgereikt, was de Italiaanse zanger Domenico Modugno. Met zijn single Nel blu dipinto di blu (Volare) sleepte hij zowel een Grammy voor het beste nummer als een voor de beste plaat van 1958 in de wacht. In beide categorieën versloeg hij onder meer Frank Sinatra en Peggy Lee. De Grammy voor het beste album ging dat jaar naar Henry Mancini voor zijn The Music From Peter Gunn.

See on isgeschiedenis.nl




via Tumblr http://bit.ly/LgfSeJ

Posted by Alessandro Di Lella Gino Politi Salute






Posted by Alessandro Di Lella



Gino Politi Salute




via Tumblr http://bit.ly/1hFk2aF

Volgelingen komiek blokkeren stemming Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Voor het eerst in de geschiedenis van het Italiaanse parlement moest vrijdag een vertrouwensstemming worden onderbroken. De parlementariërs van de Beweging 5 Sterren (M5S) van ex-komiek Beppe Grillo gingen op de grond zitten en beletten collega’s van andere fracties de toegang tot de stembus. Zo’n sit-in is zonder precedent in de geschiedenis van Kamer en Senaat, aldus het Italiaanse persbureau ANSA. De Kamer van Afgevaardigden stemde vrijdag over een omstreden belastingmaatregel.

See on telegraaf.nl




via Tumblr http://bit.ly/M4BScz

Olijke Fiat is tweede populairste bedrijfswagen - De Standaard Mobile

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Fiat 500 is de op één na populairste bedrijfswagen van vorig jaar. In 2013 werden liefst 8.794 exemplaren van de Italiaanse Cinquecento ingeschreven op naam van een bedrijf, blijkt uit cijfers van Febiac die werden opgevraagd door het rekruteringsmedium Jobat. Dat is ongeveer 82 procent van het totale aantal verkochte Fiats 500. Alleen de BMW 3 was nóg populairder als bedrijfswagen.

See on m.standaard.be




via Tumblr http://bit.ly/M4BRp1

Albert Heijn laat winterse kant Italiaanse keuken zien

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



De Italiaanse keuken is de populairste keuken in Nederland. Vooral in de zomer genieten Italië-liefhebbers van risotto, verschillende soorten pasta’s en frisse salades. Er wordt in de winter vaak niet gedacht aan gerechten uit Italië, terwijl de Italiaanse keuken ook een écht winterse kant kent: stevige gerechten met een volle, mediterrane smaak. Van heerlijke alledaagse lasagnes tot maaltijdsoepen. Om klanten te inspireren staat Albert Heijn vanaf maandag 27 januari geheel in het teken van de Italiaanse winterkeuken. Zo is het Italiaanse assortiment tijdelijk uitgebreid met een aantal bijzondere winterse ‘di Mama’ favorieten, komt er een Allerhande vól met heerlijke winterse gerechten uit Italië en zijn de Albert Heijn-winkels in Italiaanse stijl aangekleed.




See on leukesuggesties.nl

via Tumblr http://bit.ly/1n5Ovm4

Buongiorno Tutti - Espresso? (bij Italian Entertainment And...





Buongiorno Tutti - Espresso? (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/1hDDLYm

Culy Italia: Italiaans genieten, maar wél gezond... zo doe je dat! -

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Hoewel sommige mensen bij Italiaanse gerechten vooral denken aan borden vol pasta met romige sauzen, volvette kazen, zoete broodjes bij het ontbijt en pizza’s die over je bord heen vallen, eten de Italianen thuis vooral gezond. Daarom vandaag: de gezonde aspecten van het Italiaanse ‘dieet’, volgens Saskia Balmaekers, Italië-expert en blogger van Ciao Tutti.

See on culy.nl




via Tumblr http://bit.ly/L0y23e

Smaakvolle Italiaanse Catering Concepten zijn via Italian...





Smaakvolle Italiaanse Catering Concepten zijn via Italian Entertainment te boeken voor uw evenement!




via Tumblr http://bit.ly/L0y1MS