zaterdag 1 februari 2014

Social Media Checklist: semplici consigli per muoversi sui...






Social Media Checklist: semplici consigli per muoversi sui social network | Marketing Creativo

marketingcreativo.it


Anche se Facebook, Twitter e gli altri Social Media sono ormai una realtà consolidate e conosciute dalla maggior parte degli utenti, molti si dimenticano che queste piattaforme sono solo dei mezzi che …



Social Media Checklist




via Tumblr http://bit.ly/1bNGaLF

Posted by Alessandro Di Lella Tips for Content Stategy






Posted by Alessandro Di Lella



Tips for Content Stategy




via Tumblr http://bit.ly/1nBbO7J

Posted by Alessandro Di Lella






Posted by Alessandro Di Lella





via Tumblr http://bit.ly/1nBbNk4

Pierangelo Bertoli - Piano man (Bertoli - Joel) - YouTube

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More




Pierangelo Bertoli - Piano man (Bertoli - Joel) - YouTube

See on youtube.com




via Tumblr http://bit.ly/1bNG7jd

Posted by Alessandro Di Lella Summer Time at Lake Garda! Use...






Posted by Alessandro Di Lella



Summer Time at Lake Garda! Use your Go Italy Card for discounts arround the lake! Also available in The Netherlands. Website will be fully operational soon.




via Tumblr http://bit.ly/1bNG7j5

Op zomervakantie naar het Gardameer? Kijk dan eens naar onze...





Op zomervakantie naar het Gardameer? Kijk dan eens naar onze combinatie aanbieding van een duurzame gerecycelde koffietas en de Go Italy kortings kaart! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/1nBbNAy

Real Teatro Di San Carlo: The Oldest Opera House In The World

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



The St. Charles Royal Theatre was founded by the first Bourbon king, Carlo VII, in 1737.




While Milan’s La Scala is Italy’s most famous opera house, the Real Teatro di San Carlo (St. Charles Royal Theatre) in Naples takes credit for being the oldest.




It was founded by the first Bourbon king, Carlo VII, in 1737, some 41 years before La Scala and 55 years before Venice’s La Fenice. At that time, Naples was at the cutting edge of the music world in Europe. Despite a devastating fire in the 1800s and being bombed in World War II, the theatre survived. Over the years, leading composers such as Johann Christian Bach, George Frideric Handel, Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart, Richard Strauss and Giacomo Puccini staged their works on the boards at the Teatro di San Carlo. - See more at: http://bit.ly/1nBbMN1




See on italymagazine.com

via Tumblr http://bit.ly/1bNG9aA

Ook Italiaanse klassiekers in ‘Toscaanse Bruiloft’ | AutoItalia.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Er is weer een nieuwe Nederlandse film, eentje die het zomerse gevoel er helemaal in moet krijgen. Een komedie met romantisch karakter zoals er wel meer zijn. Die andere spelen zich echter niet af in Toscane en ook klassieke Italiaanse auto’s zitten lang niet in iedere Nederlandse film.




Het verhaal: “Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf.

Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag.

Want trouwen doe je immers maar… twee keer.”




See on autoitalia.nl

via Tumblr http://bit.ly/1bhgUAI

Guide to Antipasto: Italian Appetizers that Come Before the Meal

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Guide to Antipasto: Italian Appetizers that Come Before the MealWhat is Antipasto and What Does it Include - Guide to Antipasto: Italian Appetizers that Come Before the MealAntipasto literally means “before the meal” and varies from province to province in Italy. Similar to French hors d’oeuvres or Spanish tapas, antipasto is a combination of small bites of tasty food, usually accompanied by wine (see our wine basics guide) or beer and meant to stimulate the appetite before sitting for the main meal.

See on scordo.com




via Tumblr http://bit.ly/1ksdZIj

Italian or French live music at your event can be booked via...





Italian or French live music at your event can be booked via Italian Entertainment (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/1kse26K

Posted by Alessandro Di Lella Heerlijke Italiaanse ijsdesserts...






Posted by Alessandro Di Lella



Heerlijke Italiaanse ijsdesserts kunnen in verschillende uitvoeringen geboekt worden via http://flip.it/rcfJE




via Tumblr http://bit.ly/1kse1Q9

Posted by Alessandro Di Lella Heerlijke Italiaanse Antipasti...






Posted by Alessandro Di Lella



Heerlijke Italiaanse Antipasti buffetten kunnen wij verzorgen met de Catering partners van Italian Entertainment.




via Tumblr http://bit.ly/1bhgU3A

Toscaanse Bruiloft | Den Helder Actueel

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Den Helder - Regisseur Johan Nijenhuis grossiert in films, die zijn geschoten op prachtige zonovergoten locaties en bij voorkeur voorzien van een vakantie keurmerk. Van de Spaanse Costa in de gelijknamige film, via Mallorca in “Volle Maan” en Ibiza in “Verliefd op Ibiza” verhuizen we voor zijn nieuwste rolprent naar Bella Italia. Het wonderschone Toscane is de omgeving waarin deze film zich afspeelt en dat lijkt voor cast en crew niet verkeerd. Als ik zou moeten kiezen tussen Toscane en Nova Zembla dan zou ik het wel weten… dan ging ik rap iets aan mijn Italiaans doen!

See on denhelderactueel.nl




via Tumblr http://bit.ly/1bLRF6s

'Ex van Amanda Knox krijgt bezoek van Italiaanse politie'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaan Raffaele Sollecito, die gisteren net als de Amerikaanse studente Amanda Knox werd veroordeeld voor de moord op Knox’ Britse huisgenote Meredith Kercher ,heeft bezoek gehad van de Italiaanse politie die hem op de hoogte hebben gebracht van de recente veroordeling. Dat meldt de BBC vandaag.

See on volkskrant.nl




via Tumblr http://bit.ly/1jWbY9s

Bakken met Nutella ter ere van World Nutella Day | Italiaans eten | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Op 5 februari is het weer World Nutella Day! Daarom bakken we dit weekend cake met Nutela, de beroemde Italiaanse hazelnootpasta, in de hoofdrol!Op 5 februari is het weer World Nutella Day! Voor het Boek van de Maand februari hebben we daarom gekozen voor een kookboek met deze hazelnootpasta uit Piemonte in de hoofdrol. Of kookboek, het is meer dan dat. Want naast een boekje met 30 recepten met Nutella (van brownies van witte chocolade tot warme chocolademelk met Nutella) krijg je 8 siliconen bakvormpjes – om de lekkerste cakejes in de kenmerkende vorm van een Nutellapot te maken!

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1bLRGr6

Knox: nooit vrijwillig naar Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Amerikaanse reageerde emotioneel op het vonnis van de rechter in Italië. Ze zegt nooit meer vrijwillig terug te gaan.”Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Mijn eerste reactie was: dit is verkeerd. Ik ga alles doen om te bewijzen dat dat zo is. Maar ik heb ook al enorm moeten huilen.” Amanda Knox reageerde in een interview met de Amerikaanse tv-zender ABC emotioneel op het vonnis van de Italiaanse rechter.Gisteravond werd de 26-jarige Amerikaanse toch schuldig bevonden aan de moord op Meredith Kercher in 2007. Ze werd veroordeeld tot 28 jaar cel. Voorlopig hoeft ze niet de cel in, omdat ze in de VS woont en niet wordt uitgeleverd.Knox vertelt in het interview dat ze gisteren thuis bij haar familie was en het vonnis eigenlijk niet wilde volgen. “Maar ik heb toch een Italiaanse televisiezender op internet opgezocht. Ik kon het niet laten, ik moest de uitspraak echt met mijn eigen oren horen. Daarna werd ik erg emotioneel.”

See on nos.nl




via Tumblr http://bit.ly/1bLRGaw

Win kaartjes voor Marina de film! | Film | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



De film Marina was in België een groot succes. Vanaf 6 februari is de film ook in Nederland in de bioscoop te zien - en Ciao tutti mag kaartjes weggeven!In november vorig jaar schreven we al over de film Marina – die toen in de Belgische bioscopen draaide. Een waar succesverhaal, met ruim 300.000 bezoekers en zelfs drie weken lang een notering als de bestbezochte film van België. Goed nieuws voor alle Nederlandse lezers, want vanaf aanstaande donderdag, 6 februari, draait de film ook in de Nederlandse bioscoop. En wij mogen 3 x 2 kaartjes weggeven!

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1jWbXCc

Posted by Alessandro Di Lella http://flip.it/1i12F






Posted by Alessandro Di Lella



http://flip.it/1i12F




via Tumblr http://bit.ly/1jWbX5e

Regen, regen, regen, een overvolle Arno en een lang weekend? » Italieblog

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Het regent bijna onafgebroken sinds woensdag. Gistermiddag begon het pijpenstelen te regenen. En vannacht kwamen de pijpenstelen met bakken uit de lucht. Niet dat ik daar iets van gemerkt heb, want ik slaap nogal diep. Ik twijfelde dan ook een momentje aan de eerlijkheid van zoons beste vriend, toen hij vanochtend in alle vroegte belde om te zeggen dat de school dicht zou blijven. Hadden we hier te maken met een pubersamenzwering? Waren er soms overhoringen waar niet voor geleerd was? Een proefwerk waar eigenlijk hard op geblokt had moeten worden? Maar nee, de school is echt dicht vandaag. Uit voorzorg blijft dochter ook maar thuis en hebben we opeens een ‘weekend-gevoel’




See on italieblog.com

via Tumblr http://bit.ly/1bLdinf

Posted by Alessandro Di Lella Porchetta






Posted by Alessandro Di Lella



Porchetta




via Tumblr http://bit.ly/1nz1mNU