woensdag 5 maart 2014

Risotto al pomodoro - La ricetta di Buonissimo

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Il Risotto al pomodoro viene realizzato soffriggendo la cipolla con il burro a cui andremo ad aggiungere il riso fino a farlo tostare. Bagneremo con del brodo ed aggiungeremo il pomodoro fino a coprire il riso; aggiusteremo di sale, poi uniremo zucchero e pepe e proseguiremo la cottura aggiungendo il resto del brodo. Al termine uniremo ancora burro e formaggio grattugiato e serviremo con dei rametti di prezzemolo.

See on buonissimo.org




via Tumblr http://bit.ly/MO6W0n

Italy_it: #TheGreatBeauty in #Italy is...






Italy_it: #TheGreatBeauty in #Italy is …

twitter.com


#The­Great­Beau­ty in #Italy is every­where! #ITisME http://bit.ly/1hM7qQA





via Tumblr http://bit.ly/MO6W0f

http://flip.it/wscoY

http://flip.it/wscoY:

via Tumblr http://bit.ly/MO6TS4

wonderful_places’s photo on Instagraminstagram.com

IlarysGrill: #LaGrandeBellezza #TheGreatBeauty...






IlarysGrill: #LaGrandeBellezza #TheGreatBeauty …

twitter.com


#LaGrande­Bellez­za #The­Great­Beau­ty this is Italy - @mar­che­tourism @igers­marche @Italy_it @ConeroTourism http://bit.ly/1hM7qjB





via Tumblr http://bit.ly/MO6TBC

http://flip.it/383Ep

http://flip.it/383Ep:

via Tumblr http://bit.ly/1hM7no0

TurismoLiguria: #Italia è #LaGrandeBellezza.E...






TurismoLiguria: #Italia è #LaGrandeBellezza.E …

twitter.com


#Italia è #LaGrande­Bellez­za.E la #Lig­uria con­tribuisce a tale meraviglia:-) #Tur­is­mo @Italy_it #Man­aro­la @parco5terre http://bit.ly/MO6Tl4





via Tumblr http://bit.ly/1hM7n7w

Otranto, Italy (by Fabrizio Arati)tumblr.com Otranto, Italy (by...






Otranto, Italy (by Fabrizio Arati)

tumblr.com


Otranto, Italy (by Fabrizio Arati)





via Tumblr http://bit.ly/1hM7n7g

Palazzo Vecchio, Florence (by kelsk)tumblr.com Palazzo Vecchio,...






Palazzo Vecchio, Florence (by kelsk)

tumblr.com


Palazzo Vecchio, Florence (by kelsk)





via Tumblr http://bit.ly/1hM7pfv

De nieuwe #natuurspeeltuin op de #Molenweide in #Loosduinen...





De nieuwe #natuurspeeltuin op de #Molenweide in #Loosduinen begint vorm te krijgen! (bij Loosduinen)




via Tumblr http://bit.ly/1fGZxgj

Social WiFi voor in Italiaanse restaurants, de retail, in winkelcentra en tijdens evenementen.

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Vergroot je naamsbekendheid en omzet met Facebook! Zet gratis WiFi in voor je bezoeker in ruil voor een Facebook Like!Social WiFi; de voordeligste en meest effectieve manier om je doelgroep en al hun vrienden te bereiken!Bespaar op zinloze, hoge advertentiekosten!Rechtstreeks online contact met je klanten en ál hun vrienden!Verhoog je servicegraad met gratis WiFi!De meest efficiënte en effectieve manier om je aanbiedingen 24/7 te promoten!

See on dilellasocialmedia.blogspot.nl




via Tumblr http://bit.ly/1fGZxgg

Italiaanse staatssecretaris neemt na week al ontslag

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Hij wordt ervan beschuldigd druk te hebben uitgeoefend op de krant L’Ora di Calabria. Het is nog geen week geleden dat de regering het vertrouwen van de Senaat en de Kamer heeft gekregen.Antonio Gentile, staatssecretaris voor Toerisme in de nieuwe Italiaanse regering, heeft zijn ontslag ingediend nadat hij ervan beschuldigd was druk te hebben uitgeoefend op de krant “L’Ora di Calabria”. Het is nog geen week geleden dat de regering van premier Matteo Renzi het vertrouwen van de Senaat en de Kamer heeft gekregen.De regionale krant L’Ora di Calabria werkte aan een verhaal over een corruptieschandaal, waarin Gentile’s zoon, die advocaat is, verwikkeld zou zijn. Gentile zou druk op de krant hebben gezet om het verhaal niet te publiceren.Gentile, lid van de partij Nieuw Centrumrechts (NCD), pleitte in een brief aan verschillende topfunctionarissen, onder wie de Italiaanse president Giorgio Napolitano, zijn onschuld. Verscheidene leden van de centrumlinkse Democratische Partij (PD) van premier Renzi eisten echter het ontslag van Gentile “om de persvrijheid te vrijwaren”.De Vijfsterrenbeweging (M5S), die in de oppositie zit, stond op het punt een motie van wantrouwen tegen de staatssecretaris in te dienen.

See on deredactie.be




via Tumblr http://bit.ly/1fGZxg3

Twee miljoen voor herstel Pompeï

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse regering wil met het geld voorkomen dat opnieuw muren van de oude Romeinse stad instorten.De Italiaanse minister van Cultuur belegde voor gisteren een spoedvergadering. De twee miljoen euro wordt gebruikt voor het noodzakelijk onderhoud dat aan de monumenten verricht moet worden. Daarnaast worden kwetsbare delen van Pompeï verstevigd, zodat niet opnieuw muren instorten.

See on nos.nl




via Tumblr http://bit.ly/1fGZz7K

Berlusconi mag niet naar Dublin afzakken van rechter - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi krijgt geen reisvergunning om naar Ierland af te reizen voor een bijeenkomst van de Europese Volkspartij (EVP) in Dublin. Dat heeft een rechtbank in Milaan dinsdag geoordeeld.

See on m.nieuwsblad.be




via Tumblr http://bit.ly/1fGZz7C

Italy to unblock millions to save Pompeii - YouTube

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws




Two thousand years after it was preserved in volcanic ash - the ancient Roman city of Pompeii is crumbling away. The Italian government is meeting to discuss…

See on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1fGZyRl

Italiaans licht

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



De Corriere della Sera zette Italië in februari op een bijzondere manier in het licht, met 50 schitterende foto’s waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Italiaanse straatlantaarns. Aanleiding voor ons om eens in ons fotoarchief te duiken en de mooiste lantaarnpalen die we in de afgelopen jaren tegenkwamen te verzamelen in deze fotoblog, voor een schitterende kijk op Italiaans licht:

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1f7oZWh

Jamie's Italian HK - YouTube

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen




Jamie’s Italian Hong Kong Launching Summer 2014

See on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1f7oXNX

Justitie Italië rolt 'maffia-bank' op

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



4/03/14, 09:03 − bron: ANPDe politie heeft vandaag in Lombardije en andere Italiaanse regio’s zeker 33 ondernemers aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een ‘schaduwbank’ die door de maffia werd gerund. De ‘Ndrangheta, de Calabrese tak van de georganiseerde misdaad, hielp bedrijven belasting te ontduiken. Geld werd witgewassen en in legale bedrijven geïnvesteerd.Ondernemers konden tevens bij de maffiabank terecht om geld te lenen, maar dan wel tegen woekertarieven, aldus Italiaanse media. Er is beslag gelegd op roerend en onroerend goed ter waarde van tientallen miljoenen euro’s.

See on trouw.nl




via Tumblr http://bit.ly/1fGZyAO

Fresh cargo per spoor van Amsterdam naar Milaan in 21 uur

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Maandag 3 maart ging een nieuwe, snelle cargoverbinding van Herik Rail officieel van start. Dankzij deze nieuwe rail shuttle is het mogelijk om (fresh) cargo per spoor te vervoeren van Amsterdam naar Milaan in slechts 21 uur. Oud minister van Verkeer en Waterstaat, Karla Peijs, gaf het startsein. Herik Rail gaat drie shuttles inzetten op het traject. Eén bij de USA Terminal aan de Amerikahaven in Amsterdam, één onderweg en één bij de terminal in Italië. Hierdoor hoeft er bij een volgende rit geen rekening te worden gehouden met laad- en lostijden. Bovenop deze tijdwinst biedt Herik Cargo ook nog eens door-to-door oplossingen.

See on agf.nl




via Tumblr http://bit.ly/Nux6Gr

Talamini brengt Italië naar Hillegersberg

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Met de komst van ijssalon & espressobar Talamini naar Hillegersberg is de zesde vestiging van deze formule een feit. Franchisenemers Marco Schriek en Manfred Siemsen zullen met deze formule nieuw elan brengen in het gebied rondom de Weissenbruchlaan in Rotterdam.Talamini-gelato is een franchiseformule die zijn oorsprong kent in de jaren dertig toen de, inmiddels bekende, familie Talamini naar Nederland kwam en het Italiaanse ijs aan de Nederlanders lieten proeven. Inmiddels is de formule uitgebreid qua assortiment en kunnen de gasten naast het ijs, of beter gezegd gelato, ook terecht voor heerlijke Italiaanse koffiespecialiteiten, patisserie (veelal huisgemaakt) en lekkere (getoaste) broodjes.

See on m.dichtbij.nl




via Tumblr http://bit.ly/1kYm6vX

Marchionne spreekt alvast over nog te onthullen Alfa | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



In 2015 toont Alfa Romeo de wereld een nieuw belangrijk model. Daarmee troost Sergio Marchionne iedereen die niet langer kan wachten en zij die vanmorgen tevergeefs op meer hoopten… Genève krijgt volgend jaar de primeur zoals het er nu op lijkt. Marchionne liet weten dat FCA met de huidige stands al behoorlijk tevreden kan zijn gezien de marktcondities, maar greep alvast vooruit op wat komen gaat. Of het de nieuwe Giulia betreft weet nog niemand, maar Marchionne spreekt over een model dat eer doet aan de rijke geschiedenis van het Milanese merk. Een SUV sluiten we dus alvast uit. Het betreft uiteraard een luxe model. Dat is sowieso de markt waarop FCA alle pijlen zal richten de komende jaren. Marchionne noemt de massamarkt waarop alles om aantallen draait, een weinig lucratieve voor de komende 10 jaar.

See on autoedizione.nl




via Tumblr http://bit.ly/1kYm7QG

Vacation Rental: Here Are 7 Methods That Are Helping Owners Get More Repeat Guests

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed



80% of a successful vacation property’s business should come from 20% of its clients…

Past guests are a VALUABLE group of people!

Among others, here are a few reasons why I love the topic of guest loyalty so much:



  • Loyal guests are predictable: both your expectations of the guest AND their expectations of your property are perfectly optimized

  • Loyal guests cost nothing to maintain: unlike the cost (both time and money) of acquiring a new potential guest, a repeat guest costs next to nothing

  • Loyal guests are sensitive: since you have done business with the loyal guest before, owners and managers can be much more understanding and pleasant to deal with, a very comforting thing

  • Loyal guests do marketing for you: There’s nothing better than third party promotion, and loyal guests love to toot your horn in their own social circles


Now, if you’ve been operating your vacation rental for more than a year or so, chances are you have had a loyal guest and you know what I’m talking about.

Here 7 keys to loyalty or ways you can turn those one-time guests into life-long supporters:



  1. Pass along information

  2. Turn the traditional sales funnel upside down

  3. Keep them along for the ride with a story

  4. Solicit their feedback

  5. Provide a reason to return

  6. Social Media

  7. Show appreciation


Read More, click on the photo




See on vacationrentalmarketingblog.com

via Tumblr http://bit.ly/1fFOBJG