zaterdag 10 mei 2014

#Powerboat #Scheveningen. Uw #partner voor #bedrijfsuitjes,...





#Powerboat #Scheveningen. Uw #partner voor #bedrijfsuitjes, #vrijgezellenfeesten en #teambuilding #activiteiten. (bij Powerboat Events)




via Tumblr http://bit.ly/1seNTu7

Ciao tutti Specials

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Niaast onze dagelijkse blogs maken we elke maand een bijzondere Ciao tutti Special, waarin we steeds een Italiaans onderwerp breed uitlichten. Elke special is een digitaal magazine (in PDF) met tientallen pagina’s Italiaanse inspiratie, precies zoals je van ons gewend bent, maar dan nog meer, nog mooier en nog completer. - See more at: http://bit.ly/1iC8B1H

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1iC8B1I

Mamma is de maatstaf voor Italiaanse schotel

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Italiaan de maatstaf aller gerechten. Het cliché is in reclamespotjes, films en tv-komedies uitgemolken. Cliché of niet, feit is dat bijna elke Italiaanse kookboekschrijver, van Marcella Hazan tot Gino d’Acampo, begint met een ode aan de moederlijke kookkunst. Het gaat dan niet alleen om recepten, kennis van producten en technieken, maar boven alles om de liefde voor koken en eten.

See on m.nrc.nl




via Tumblr http://bit.ly/RA1EbM

Nieuws / Berlusconi belooft 'verrassingen' in verzorgingstehuis

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi is vrijdag aangekomen in het verzorgingstehuis Sacra Famiglia, waar hij zijn taakstraf moet uitvoeren. Hij moet, een jaar lang, minimaal vier uur per dag aan de slag.

See on frontpage.fok.nl




via Tumblr http://bit.ly/SMxenw

#recyclen en #upcyclen met http://bit.ly/fJe8zA (bij...





#recyclen en #upcyclen met http://bit.ly/fJe8zA (bij Italian Entertainment And More)




via Tumblr http://bit.ly/1jKyWiQ

Bespaar maximaal met de Go Italy Card aan het Gardameer EN in...






Bespaar maximaal met de Go Italy Card aan het Gardameer EN in Nederland!

italianentertainment.blogspot.nl


Met de Go Italy Card bespaar je veel geld tijdens je vakantie aan het Gardameer en Verona. Je kunt de deelnemende bedrijven herkennen aan de blauwe sticker. Het is de beste manier om geld te besparen



Met de Go Italy Card bespaar je veel geld tijdens je vakantie aan het Gardameer en Verona. Je kunt de deelnemende bedrijven herkennen aan de blauwe sticker. Het is de beste manier om geld te besparen bij meer dan 600 deelnemers en op vrijwel alles wat er doen is aan het Gardameer. (Bij steeds meer bedrijven in Nederland is de kaart ook te gebruiken!)




via Tumblr http://bit.ly/1jcdNcK

Shellfish Soup or Brodetto di Molluschi

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



The great chef and seafood maestro Dave Pasternack, of Esca and Eataly, inspired me to make a shellfish soup after reading in “Food & Wine” that “mussels, scallops, and clams are always eco-friendly choices.” Of course I already knew that, but the reminder got me right out to the local seafood market that afternoon. There I bought assorted shellfish to make a “brodetto” (or fish broth) using shellfish, as does Chef Pasternack, with a few variations. For example, instead of clam juice I used lobster stock for the broth, and I substituted soba noodles for the slice of toasted bread, while adding just a couple of toasted sourdough croutons and, naturally, I increased the amount of hot chiles. The result was delizioso!




See on food52.com

via Tumblr http://bit.ly/RwV31F

Pasta Museum Opens Near Parma

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



A new and welcome addition to the group of the so-called Musei del Cibo (Food Museums): the Museo della Pasta (Pasta Museum) will be inaugurated this weekend in Collecchio, in the province of Parma. The museum aims to tell the story, culture and gastronomy related to a product that is a symbol of Italian food in the world, pasta. It is located inside the splendid medieval court of Giarola. The story of pasta in this area of Italy goes back to the 19th century, when food giant Barilla begins its production, making the area a stronghold of pasta production. And with Barilla begins the story of the museum, which also houses some of the objects and machines that tell the story of pasta and of the evolution of the industry associated with it.




See on italymagazine.com

via Tumblr http://bit.ly/1izz2oR