dinsdag 20 mei 2014

Best Le Marche Accommodation: Cancello Est, Gualdo

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Situated in the medieval walled town of Gualdo, Marche, Cancello Est is a luxury boutique palazzo. The property was built in 1625, and originally formed a part of the eastern gate of the old town wall.

A warm welcome awaits you at Cancello Est. The south facing property is bathed in sunshine and all rooms have breathtaking views of the Sibillini National Park, all the way to the Grand Sasso. Minutes away are the towns of San Ginesio and Sarnano. This boutique palazzo is the perfect venue to discover the ‘undiscovered Italy’.

Everything you may need is at your convenience in your comfortable oasis. All our rooms capture the essence of style and comfort; perfect to make sure that you just rest … and sleep.

Dreaming away in one of our luxurious King size beds is like curling up in a soft cloud. From the serene windows, the warm Italian Sun flows into your individually styled suite complete with spectacular views of the Marche countryside.

The rooms at Cancello Est represent the ultimate fusion of style, luxury and comfort. Each room is unique and has been individually decorated, with the greatest attention to detail, using only the finest furnishings and fittings

You are welcome to help yourself to a range of drinks from the Honesty Bar, or a member of staff will be happy to serve you. Complimentary bottled water and individual Italian ice creams at the pool.




See on cancelloest.com

via Tumblr http://bit.ly/1ncG37F

Duo Particolare is te boeken via http://bit.ly/dU8LWY...





Duo Particolare is te boeken via http://bit.ly/dU8LWY (bij Italian Entertainment And More)




via Tumblr http://bit.ly/Sfhb17

La Piazza del Matrimonio: Trouwen voor 1...






La Piazza del Matrimonio: Trouwen voor 1 dag

la-piazza-del-matrimonio.nl


Trouwen voor 1 dag


Voor één dag in het huwelijk treden met je geliefde? Hoe leuk is dát?! Het kan op het La Piazza del Matrimonio!


Een Italiaanse bruiloft voor één dag…


We gaan 6 x een “trouwen voor éé …





via Tumblr http://bit.ly/1obnRs4

Turisti in Puglia Incoming Toursdeliciousitaly.com Tur­isti in...






Turisti in Puglia Incoming Tours

deliciousitaly.com


Tur­isti in Puglia are an incom­ing tour oper­a­tor offer­ing full Puglia tours, guides and tourism ser­vices.





via Tumblr http://bit.ly/1obnQ7t

Het Italië-evenement: een aanrader - Italietips

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Mensen vragen me wel eens “Ik ben al eens op Het Italië-evenement geweest, moet ik daar dan weer naartoe, is het dan nog leuk?” Het antwoord is kort en bondig: JA! Toen we Het ItaliëPunt nog hadden, hoefde ik zelf de vraag zelden zelf te beantwoorden, dat deden klanten onderling wel in de winkel. Wat er dan zo leuk aan is? Nou, gewoon, dat Italië naar Nederland komt! Er gaat geen jaar voorbij dat ik niet met overheerlijke kazen en worsten naar huis ga. Soms ook nog met een ander product, maar als je er zelf staat met een stand, ben je eigenlijk alleen maar in je eigen tokootje en heb je geen tijd om rond te struinen. Maar reken er maar op, dat je lekker kunt shoppen als je daar zin in hebt. Maar ook dat je kunt genieten van optredens, proeverijen, demonstraties en nog veel meer. Voor wie het evenement niet kent: kijk maar eens op de website van Het Italië-evenement, dan kun je zien wat voor nieuws er dit jaar weer is.

See on italietips.nl




via Tumblr http://bit.ly/1gL3mCT

Heftige beelden dode bootvluchtelingen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse krant la Repubblica heeft vandaag schokkende beelden gepubliceerd van dode bootvluchtelingen op de bodem van de Middellandse Zee. In een video, die in handen is van de krant, te zien die duikers hebben opgenomen ter voorbereiding van de bergingswerkzaamheden na de scheepsramp van Lampedusa op 3 oktober 2013. Toen kwamen bij het Zuid-Italiaanse eiland zeker 366 bootvluchtelingen uit Afrika om het leven.

See on spitsnieuws.nl




via Tumblr http://bit.ly/1jR6SG4

Italiaanse marine redt meer dan 100 kinderen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse marine heeft vandaag meer dan 100 kinderen gered. Zij behoorden tot de opvarenden van twee boten met vluchtelingen die bij zwaar weer voor de kust van Sicilië in de problemen kwamen. Onder de bootvluchtelingen waren ook veel vrouwen.De reddingsoperatie ging de hele nacht door, zo meldt de publieke omroep RAI. Ook koopvaardijschepen verleenden assistentie.

See on volkskrant.nl




via Tumblr http://bit.ly/R4hFpB

Op z'n Italiaans

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



De tuinen van Kasteel De Haar verkeren weer in Italiaanse sferen. Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei wordt er voor de elfde maal het Italië Evenement georganiseerd. Het hele weekend staat in het teken van Italië. Ruim tweehonderd exposanten, koks, kunstenaars en artiesten bieden bezoekers een glimp van het leven in het Zuid-Europese land. U kunt terecht bij diverse kraampjes, pagodetenten en terrassen voor een nadere kennismaking met het Italiaanse leven. Zo zijn er lezingen, optredens, workshops en proeverijen.Daarnaast zijn in de tuinen van het kasteel vier pleinen ingericht met elk een eigen thema. Zo staat La Piazzza della Pizza in het teken van het NK pizzabakken. Onder toeziend oog van de specialisten tonen de beste pizzaiolo (pizzabakkers) van Nederland hun kunsten.Op La Piazza del matrimonio kunt u alles vinden met betrekking tot ‘trouwen in Italië. La Piazza della Maserati biedt u een blik op de Italiaanse automobilia, met onder andere een spectaculaire Maserati. Ten slotte staat La Piazza del Gusto Puro in het teken van ‘puur natuur’. Hier bent u aan het juiste adres als u een liefhebber bent van de Italiaanse keuken.Op zaterdag wordt bovendien een Italiaanse avond georganiseerd: Una Notte a Napoli. De avond is een ode aan Napels. Bezoekers kunnen dan genieten van gerechten en muziek uit de stad.Kwart miljoen bezoekersHet kan een bijzondere editie worden. Dit jaar verwacht Kasteel De Haar namelijk de 250.000ste bezoeker van het evenement. De teller staat na tien edities op 221.000.De entreeprijs bedraagt €15,- per persoon, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Prijzen zijn exclusief een bezoek aan het kasteel.Openingstijden: vrijdag en zondag van 10 tot 18 uur, zaterdag in verband met de Italian Night van 10 tot 22 uur. Voor meer informatie, kijk op www.kasteeldehaar.nl of http://bit.ly/R4hDxW.

See on telegraaf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1jzq8Ob

Het opbouwen van de faciliteiten voor het Italië Evenement is in...





Het opbouwen van de faciliteiten voor het Italië Evenement is in volle gang. (bij Italian Entertainment And More)




via Tumblr http://bit.ly/1oLCdlh

'Alitalia en Etihad naderen deal' - Telegraaf.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



'Alitalia en Etihad naderen deal'Telegraaf.nlBanen weg. Begin vorige maand meldden Italiaanse media dat Etihad een voorlopig overnameplan voor Alitalia zou hebben gepresenteerd aan de Italiaanse regering.

See on telegraaf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1j4sRcF

Nieuws / 'Ferrari gaat fors investeren in F1-team'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Ferrari lijkt fors te gaan investeren in haar Formule 1-team, zo heeft Luca di Montezemolo, de baas van het bedrijf, volgens La Gazetta dello Sport laten weten.

See on sport.fok.nl




via Tumblr http://bit.ly/1qQUz6n