vrijdag 24 oktober 2014

Italy property: An affordable alternative to Tuscany - Telegraph

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed



Flanked by Italy’s majestic Apennine mountains on one side and 111 miles of coastline on the other, the region of Le Marche is adorned with medieval hilltop villages. These are surrounded by undulating patchwork hills where vineyards, orchards and olive groves thrive.

With such a pedigree, it is hard to understand why Le Marche is often overlooked as a property destination in favour of neighbouring Tuscany.

The Marchigiani people have a strong sense of identity encapsulated by a local motto: ‘all of Italy in one region’. This is good news regarding cuisine, culture and history, but less good about the economy, which has fallen into a triple-dip recession. […]




See on telegraph.co.uk

via Tumblr http://bit.ly/1DJdvHd

Benelli, Le Marche: The other Italian stallion



One of the oldest European motorcycle manufacturers comes with a legacy of competition racing



See on thehindubusinessline.com

via Tumblr http://bit.ly/1z5h9vd

Italiaanse Merk | Mulino Bianco

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Italiaanse Delicatessen kunt u Voordelig, Makkelijk en Veilig kopen bij Peccati Di Gola, uw Italiaanse Delicatessen Leverancier.

See on peccatidigola.nl




via Tumblr http://bit.ly/12npX25

Restaurant Nonna's opent in Center Parcs De Eemhof

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



ZEEWOLDE - In Center Parcs De Eemhof in Zeewolde opent vrijdag 31 oktober de eerste Nederlandse vestiging van restaurant Nonna’s. Op dit moment wordt in het vakantiepark de laatste hand gelegd aan het Italiaanse restaurantconcept waarin het draait om verse producten, service en snelheid.Nonna’s is gedurende 2014 uitgebreid getest. De eerste Nonna’s opende half januari in Center Parcs De Vossemeren in het Belgische Lommel. Toen werd door zowel Center Parcs als cateraar Albron aangegeven dat, wanneer de formule een succes zou zijn, er op termijn ook Nonna’s in Nederlandse vakantieparken van Center Parcs zouden openen. Dat gaat nu dus gebeuren in het vakantiepark in Zeewolde. ZuidenNonna’s is het ‘pizza e pasta’ restaurant van Center Parcs en toont zich aan de bezoekers ‘in de sfeer van het Italiaanse zuiden’. Nonna’s biedt op de kaart zowel pizza’s als pastagerechten die ter plekke vers worden bereid. Voor pastagerechten kan de klant een keuze maken uit zijn favoriete pasta (tagiatelle, spaghetti of penne) en dat combineren met een van vier verschillende sauzen. Ook staat er als dessert Italiaans ijs op de kaart. Naast Nonna’s en Evergreenz zal de komende maanden ook het Grand Café in De Eemhof een verandering ondergaan. Dit blijft een Grand Café maar met een knipoog naar Nederland’s koloniale tijd in Indonesië. Cateraar Albron streeft ernaar voor de zomer van 2015 nog vijf Nonna’s te realiseren. Dit betekent dat vóór komende zomer alle Nederlandse parken van Center Parcs, met uitzondering van Zandvoort en Limburgse Peel, een Nonna’s zullen hebben.

See on outofhome-shops.nl




via Tumblr http://bit.ly/12npYmE

Tweedehands pasta is gezonder

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Goed nieuws voor alle nachtbrakers die in de nacht nog eens dat bordje pasta voor de tweede keer opwarmen. Veel mensen zijn het erover eens dat een bordje pasta een stuk lekkerder smaakt de volgende dag.

See on hungrypeople.com




via Tumblr http://bit.ly/1sWfdjS