vrijdag 28 november 2014

Black Friday - http://bit.ly/PKPziS @RIBpowerboatSCH...





Black Friday - http://bit.ly/PKPziS @RIBpowerboatSCH #powerboat #rib #scheveningen #blackfriday


Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day, een vrijdag. De meeste werknemers hebben die dag ook vrij (met uitzondering van personeel in de detailhandel, luchtvaart, gezondheidszorg en banksector), en daardoor gaan er veel mensen winkelen.


Het wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstinkopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laagstgeprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen. Tijdens de dag is het vrijwel onmogelijk om een parkeerplaats te vinden bij de grote winkelcentra, sommige mensen parkeren hun auto al een week van tevoren om gegarandeerd een plaats te hebben.


Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en werd rond 1965 voor het eerst gebruikt om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.


Rond 1981 wordt voor het eerst melding gemaakt van een alternatieve theorie dat op die dag de winkeliers voor het eerst “in het zwart” komen te staan, dat wil zeggen winst beginnen te maken voor het jaar. In de Verenigde Staten is het bij de boekhouding de gewoonte om verliezen in rode inkt in de boeken te schrijven. Uiteraard is dit technisch onjuist omdat de detailhandel wel degelijk winst maakt gedurende andere tijden van het jaar, maar het illustreert hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks eindresultaat. (bij Powerboat Scheveningen)




via Tumblr http://bit.ly/1rBwB0r

Bella Italia @Noordeinde117 @thingsfromitaly





Bella Italia @Noordeinde117 @thingsfromitaly




via Tumblr http://bit.ly/1ylOfEC

Colossal $25,000 fine for Russian vandal in Rome RT, rt.com The...






Colossal $25,000 fine for Russian vandal in Rome

RT, rt.com


The 42-year old was handed a hefty fine and a suspended four year jail term on Saturday. Given the fact that the Russian rouble has been reaching historic lows against the euro, the man has to pay more than a million rubles – 1,114,028 to be preci…





via Tumblr http://bit.ly/11BQ1FZ

Gnocco fritto - La ricetta di Buonissimo

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Il gnocco fritto si prepara impastando la farina con sale, strutto e lievito, successivamente la pasta verrà stesa e dopo essere stata tagliata a rombi verrà fritta e servita caldissima.

See on buonissimo.org




via Tumblr http://bit.ly/1AZwyhJ

Ragù alla bolognese - La ricetta di Buonissimo

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Il ragù alla bolognese si prepara affettando le verdure e lasciandole soffriggere in padella nell’olio, verrà poi aggiunta la polpa di manzo tritata …Scopri come preparare il vero ragù alla bolognese, l’accompagnamento ideale per paste, lasagne e quanto più di gustoso possa essere preparato. Con semplici passaggi e brevi istruzioni diventerete esperti in un piatto che è uno dei tanti simboli della gastronomia italiana.

See on buonissimo.org




via Tumblr http://bit.ly/1rAcD6c

Cisternino Puglia. Hetty van S.O.G.N.O. verteld erover - ItalieNu

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Een prachtige plek in Puglia waar ItalieNu een aantal mooie foto’s heeft gemaakt. Het leek ItalieNu een leuk idee om Hetty uit te nodigen van S.O.G.N.O. voor een Gastblog over Cisternino. Hetty weet veel over Puglia en de producten uit deze streek. Hetty heeft een eigen site www.sogno-olio.com en een webwinkel shop.sogno-olio.com Op de site van Hetty, S.O.G.N.O. heeft Elisa van ItalieNu ook een gastblog geschreven

See on italienu.nl




via Tumblr http://bit.ly/1xR0fv6

Mandorle pralinate

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Le mandorle pralinate sono uno snack delizioso e semplice da realizzare in casa.Ricordo che da piccola me le comperavano i miei genitori, quando andavamo al luna park o alle sagre, ed ero capace di finirne un intero sacchetto tanto erano buone.

See on blog.giallozafferano.it




via Tumblr http://bit.ly/1xZFKjF

Stefania Rosanna Di Lella (bij Di Lella Productions)





Stefania Rosanna Di Lella (bij Di Lella Productions)




via Tumblr http://bit.ly/1FAFR5J

Italië is volgens Renzi niet in handen van boefjes - wijItalië



Italië is volgens premier Matteo Renzi niet in handen van ‘furbi’, ofwel handige ritselaars en regelaars die op een niet altijd even nette manier wat willen verdienen. Dat zei de premier donderdag bij een bijeenkomst van de justitiële politie. Hij zei erbij onder de indruk te zijn van de hoogte van de ontdoken belastingen, zo’n €91 miljard ofwel 6% van het nationale inkomen.




See on wijitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1FAvbUB

Veedee Intertrade (Zwijndrecht) sponsort kerstmarkt in Calabrië - wijItalië



Veedee Intertrade, een groothandel in decoratieproducten sponsort met het eigen merk My Village een kerstdorp in San Lucido in de provincie Cosenza in Calabrië, de teen van de Italiaanse laars. De jaarlijkse kerstmarkt die vanaf 7 december is geopend, is een begrip in hele wereld vanwege het miniatuur van een kerstlandschap, aldus de organisatoren. Producten van het My Village merk worden in heel Italië verkocht via met name tuincentra en bouwmarkten.




See on wijitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/129T6gg

Best Le Marche Accommodations: Villa Rinalducci, Fano



Villa Rinalducci is one of the most famous and breath taking mansions in the district of Fano. Situated on a large plateau, bordered by thick vegetation, the house with a rectangular plan, has a facade decorated with a unique double staircase from the top of which goes with the look of the river valley Metaurus and into the Adriatic Sea and from which leads to the first floor.

Set in a context of great beauty, offers guests the comfort and serenity typical of the great historic houses. The attentive staff accompanies the entire path until his departure. With discretion and elegance you listen to his needs and he, during his stay, can utilize the various services available: the nearby, a golf course, the forest and the lake with swans for nature trails, bicycles to reach the Old Town and the beach shuttle and taxi services to move around the area.




See on villarinalducci.com

via Tumblr http://bit.ly/1AYH5K3

Buongiorno Amici. Caffe? @caffedilella @bristot_nl...





Buongiorno Amici. Caffe? @caffedilella @bristot_nl @Noordeinde117 (bij Eatalia Delicatessen)




via Tumblr http://bit.ly/1vWGw1i

Italië: Tegenslag na tegenslag voor aardappelen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Het slechte weer, de indirecte effecten van de Russische boycot, de lagere kwaliteit van producten en de komst van de industrie-aardappelen uit België hebben volgens Domenico Citterio bijgedragen aan een vreselijk aardappelseizoen.

See on agf.nl




via Tumblr http://bit.ly/121gihU

Italië slaat slag tegen valsemunters | NOS

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse politie heeft in en rond Napels 56 mensen gearresteerd op verdenking van valsemunterij. Volgens de politie hoort de zogenoemde Napoli Group bij de grootste valsemunters van Europa. De bende zou verantwoordelijk zijn voor 90 procent van de valse euro’s die in Europa in omloop zijn. De verdachten werden vanochtend vroeg van hun bed gelicht. GnocchiJustitie in Italië en Europol hadden de groep sinds 2012 in het vizier. Volgens Italiaanse media spraken de valsemunters onderling over schoenen, kaarten of gnocchi. Ze hoopten rechercheurs op die manier om de tuin te leiden.De valse eurobiljetten zijn in omloop gebracht in onder meer Spanje, Frankrijk, Duitsland en een aantal Noord-Afrikaanse landen. In Duitsland was ook een biljet van 300 euro in omloop. Echte eurobiljetten hebben een waarde van 5, 10, 20, 50, 100, 200 of 500 euro.

See on nos.nl




via Tumblr http://bit.ly/1vWzMkf

Fiat 500X spotje laat weer Amerika lachen - Auto Edizione

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Fiat geeft met deze nieuwe Amerikaanse reclameboodschap op briljante wijze nieuwe invulling aan het begrip “Fix it again Tony”. Toegegeven, Fiat’s reclames

See on autoedizione.nl




via Tumblr http://bit.ly/1uPwJUn

Di Montezemolo in raad van Alitalia

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Alitalia heeft oud-topman van Ferrari Luca di Montezemolo benoemd tot president-commissaris. Dat maakte de luchtvaartmaatschappij, die per 1 januari 2015 verder gaat als New Alitalia, woensdag bekend bij de presentatie van een geheel vernieuwd bestuur.Di Montezemolo trad in oktober, na 23 jaar, af bij het befaamde Italiaanse sportwagenmerk na een machtsstrijd met de topman van moederconcern Fiat over de toekomst van Ferrari.

See on autoweek.nl




via Tumblr http://bit.ly/1uPwLeV

Pirelli-baas content met reacties op 2015-banden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De tweedaagse testsessie in Abu Dhabi stond deels in het teken van het uitproberen van de 2015-banden van Pirelli. Er waren louter positieve geluiden over het nieuwe rubber en dat stemt Paul Hembery, motorsportbaas van de Italiaanse firma, tevreden.

See on m.gpupdate.net




via Tumblr http://bit.ly/1vWzJ7X

Pizza Hut serveert geen echte pizza volgens bejaarde Italianen in hilarische reclamespot

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Pizza Hut bewijs dat het over een hoge dosis zelfspot bezit met deze hilarische reclamespot. In de “Taste of Now”-campagne neemt Pizza Hut zijn nieuwe pizza’s (met honing Sriracha saus) naar Sorrento in Italië, waar ouderwetse Italianen hun eerlijke en nogal harde mening geven.“This is not pizza.” Dat is de algemene mening van de Italianen. Pizza Hut vroeg aan Alfonso, een knorrige, bejaarde Italiaan, of de nieuwe krokante pizzakorsten van Pizza Hut de smaak van pizza verbeteren. De Italiaan antwoordde kort maar krachtig: “No, no, not possible.”

See on nl.metrotime.be




via Tumblr http://bit.ly/1vWzM3u

It’s a dog’s afterlife: Pope Francis hints that animals go to heaven

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



The pontiff’s remarks were interpreted by some as bringing ‘hope of salvation … to animals and the whole of creation’Animals, too, go to heaven. That, at least, was one interpretation of remarks made by Pope Francis in his weekly general audience in the Vatican.The endlessly controversial 77-year-old pontiff said: “The holy scripture teaches us that the fulfilment of this wonderful design also affects everything around us.”The pope went on to quote from St Paul, St Peter and the Book of Revelation in support of the view that “what lies ahead … is therefore a new creation”.

See on theguardian.com




via Tumblr http://bit.ly/1yoGJK1

Turijns trots- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



De ochtenddauw kraakt nog als ik op de Ponte Vittorio Emanuele I afsteven in Turijns trots, de allernieuwste Fiat 500. Even hou ik mijn adem in. Spookachtig doemen de brug en de kerk La Gran Madre op uit de mist. De waterval, links naast de brug, is nauwelijks zichtbaar. Mijn collega haalt snel zijn fototoestel te voorschijn. Wat een moment! Langzaam adem ik weer uit. Als autojournaliste kom ik soms op de meest betoverende plekken. En ook dit keer word ik weer verrast.

See on desmaakvanitalie.nl




via Tumblr http://bit.ly/1uPsLLu

Italian police bust Mafia cash counterfeiters - Telegraph

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



56 members of a Naples gang of counterfeiters are arrested for producing 90 per cent of the false euros in circulation worldwideItalian police broke up a gang of counterfeiters who they claim were responsible for producing up to 90 per cent of false euros in circulation worldwide.The police arrested 56 people on Wednesday who are alleged to have been involved in producing high-quality fake bank notes using sophisticated printing equipment.They were charged with the possession and distribution of counterfeit euro notes.

See on telegraph.co.uk




via Tumblr http://bit.ly/1rBveJv

Italian Villa With a Scent of Lemon - NYTimes.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



FLORENCE, Italy — “My friends and I all used to play there as children decades ago,” said a middle-aged woman outside the gardens of the Palazzo Capponi, near Florence’s city center. “I remember the limonaia was a ruin, in a very poor state.”Now fully restored, the Limonaia Capponi is a five-bedroom family home of 321 square meters, or 3,455 square feet. It is on the market for 3.95 million euros, or $4.9 million, through the local office of London-based estate agency Savills.

See on mobile.nytimes.com




via Tumblr http://bit.ly/1vWteC7