dinsdag 16 december 2014

Italië op zijn best | De Posthoorn | dé Weekkrant

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



DEN HAAG - Liefhebbers van Italiaans eten kunnen zich bij Pizzeria Ristorante Salvatore al bijna veertig jaar te goed doen aan een van de vele smaakvolle vlees- of visgerechten.

See on deweekkrant.nl




via Tumblr http://bit.ly/1DHOIqx

Dichtbij.nl - Win een reis naar Italië bij restaurant Mi Dica

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Italië is het land van heerlijke pasta’s, verse pizza’s, prachtige landschappen en het goede leven. Ook altijd al naar dit bijzondere land gewild? Doe dan mee met de prijsvraag van Italiaans restaurant Mi Dica in Eindhoven en win een reis naar Italië voor twee personen!Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Op de stadsbus in Eindhoven vind je de reclame van Mi Dica. Maak hier een foto van, en overhandig deze in het restaurant. Breng een oude pollepel mee, die als decoratie boven de pizzaoven wordt gehangen. In het restaurant zie je een foto van de kurkenvaas in het restaurant. Tel het aantal kurken wat je daadwerkelijk ziet op deze foto. Dit vul je in op het deelnameformulier. Schat vervolgens in hoeveel kurken er in totaal in deze kurkenvaas zitten.

See on m.dichtbij.nl




via Tumblr http://bit.ly/1vWtiMb

Pirlo weer Italiaans voetballer van het jaar

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



TURIJN - Andrea Pirlo werd maandagavond door zijn collega’s voor de 3e keer op rij uitgeroepen tot beste speler van de Serie A.Pirlo leidde Juventus als grote architect op het middenveld naar het 3e kampioenschap op rij. De Italiaan maakte daarnaast indruk met zijn perfecte vrije trappen, waarmee hij in de competitie 7 maal doel troef.De Italiaanse voetbalverkiezing werd een Juventusfeestje. Oud-trainer Antonio Conte, werd verkozen tot beste coach van het jaar. De oefenmeester verliet Juventus in de zomer, om aan de slag te gaan als bondscoach van Italië.

See on ed.nl




via Tumblr http://bit.ly/1vWtiM3

Toto Cutugno - Il Treno Va... - YouTube





Enjoy the beautiful video of Rome set to the marvellous song “Il Treno Va” composed and sung by Toto Cutugno and remember the old saying “when in Rome Do as the Romans do




The beauty of nature and the types of grasslands,…




See on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1wV8ewG

Dario Ballantini in Miami



Not so long ago we had an article about Dario Ballantini. He is a well known person in Italy. Here he is known above all as a comedian and film actor. He plays the role of well known personalities in the sphere of politics and popular entertainment like Nanni Moretti, Giorgio Napolitano and Dario Fo. He even plays Pope Francis. But, next to that, he is a painter.






See on ifthenisnow.nl

via Tumblr http://bit.ly/1vUHaqa

Marjon van Hintum van Azienda Italia uit Doesburg - wijItalië



Marjon van Hintum is de eigenaresse van Azienda Italia. Hier kunt u terecht voor sfeervolle vakantiewoningen in Midden Italië.






See on wijitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1A1WCqB

La Scala laat punctualiteit varen - Dagblad van het Noorden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Het Teatro alla Scala in Milaan, de beroemdste opera ter wereld, laat de aloude traditie van vrijwel „on-Italiaanse” punctualiteit varen. Alle voorstellingen gaan vijf minuten later beginnen dan het officiële tijdstip.

See on dvhn.nl




via Tumblr http://bit.ly/1A1y7df