dinsdag 23 december 2014

Voormalig teambaas Flavio Briatore zegt dat Fernando Alonso moe werd van alle loze beloftes van Ferrari

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Voormalig teambaas Flavio Briatore zegt dat Fernando Alonso moe werd van alle loze beloftes van Ferrari en dat hij een ‘gentlemen’s agreement’ had om het team te verlaten. Na vijf jaar zonder een titel te behalen bevestigde Alonso in december dat hij het Italiaanse team verlaat voor McLaren.Dat de Spanjaard het team zou verlaten zat er allang aan te komen, zo vertelde Briatore (hoofd van Alonso’s managementteam) in La Gazetta dello Sport. Toen heb werd gevraagd wanneer Alonso besloot om van team te wisselen, zei hij: “In 2013. Het was een gentlemen’s agreement met (voormalig Ferrari-president Luca) di Montezemolo: als de auto in 2014 niet goed was, adios! Alles wat hiervoor nodig was was een handdruk. Daarbij had Fernando genoeg van hetzelfde verhaal: ‘Zal je zien dat de volgende auto een winnende is.”

See on formule1nieuws.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AExh6l

Vakantiewerk in Italië - zomerjobs.nl

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Wil jij deze zomer als animatrice vakantiewerk op een camping in Italië doen? Voor 20 Italiaanse campings zoeken wij enthousiaste medewerksters!Het zijn er niet veel, maar voor zo’n 20 campings in Italië zoeken we enthousiaste animateurs en animatrices. Voordeeltje: je hoeft er geen Frans te spreken! In Italië gaat alles nog een stapje rustiger dan in Frankrijk, behalve het praten. Gelukkig spreken de meeste Italianen een redelijk woordje Engels en Duits, dus je kan je er zeker redden. Hier zijn zonder uitzondering de miniclub en de minidisco de belangrijkste onderdelen van je animatieprogramma. Elke dag 40 minuten dansen in 32 graden? Daar moet je niet al te moeilijk over doen. Extra voordeeltjes? We zeggen ijs, pizza en pasta: reden genoeg om vakantiewerk in Italië te gaan doen!

See on zomerjobs.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AExfeJ

Lekker en vers Italiaans eten bij Vicini in Den Haag - Dichtbij.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



De kracht van de Italiaanse keuken is zijn puurheid, eenvoud en eerlijkheid. Bij Italiaans restaurant Vicini koken ze precies volgens deze traditie. Eigenaresse

See on dichtbij.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AExgiZ

Volop Italiaans design in Bremen - Motor Klassiek | motoren te koop

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Italiaans design; het is een dankbaar onderwerp. Dat is natuurlijk geen wonder, want er zijn talloze liefhebbers van eigenlijk wel het mooiste wat het Europese vasteland te bieden heeft aan motoren en auto’s.

See on motorklassiek.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AWMIFj

Caffè, de trots van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Na olie en katoen is koffie zo’n beetje het belangrijkste handelsproduct ter wereld. Op die markt is Italië zoals bekend een grote speler, maar het land gebied bescheidenheid in vergelijking tot de echte koffiemakers.

See on ilgiornale.nl




via Tumblr http://bit.ly/1A0zxos

Zomerverblijf Paus geopend voor publiek

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Het Vaticaan heeft besloten om het pauselijk zomerverblijf in Castel Gandolfo, even ten zuiden van Rome, voor het eerst voor het publiek te openen.

See on ilgiornale.nl




via Tumblr http://bit.ly/1AWMGx9

Italiaanse modeweek afgelast | metronieuws.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse modeorganisatie AltaRoma heeft besloten om de modeweek van Rome, die was gepland van 31 januari tot 2 februari, niet door te laten gaan. Dit meldt Women’s Wear Daily. De organisatie zegt niet genoeg subsidie te krijgen om elk jaar twee modeweken in de Italiaanse hoofdstad te organiseren. De modeweek in juli gaat, zoals het er nu uitziet, gewoon door.”Ik hoop dat onze leden zich gaan inzetten om deze situatie te verbeteren”, zegt Silvia Venturini Fendi, directeur van AltaRoma. “Ik ben bang dat we anders de kans mislopen om een bedrijfstak, die heel belangrijk is voor ons land, nieuw leven in te blazen.”De eerstvolgende modeweek van Rome wordt, zoals het er nu naar uitziet, gehouden van 11 tot 15 juli. De grootste modeweek van Italië die in Milaan plaatsvindt, zal wel gewoon doorgaan en op 25 februari 2015 van start gaan.

See on m.metronieuws.nl




via Tumblr http://bit.ly/1A0ztVT

Italië: Rampzalig jaar voor aardappeltelers

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse lokale aardappelmarkt liep in 2014 niet zo goed als voorgaande jaren. De omzet was traag en kwam nergens echt op gang. De opbrengst was vergelijkbaar met vorig jaar, hoewel slecht weer tijdens het eerste deel van het jaar de aanplant vertraagde. Het bureau voor de statistiek van de versmarkt in Lusia verwacht een lichte productiedaling (-3%) ten opzichte van het vorige seizoen.

See on agf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1xHPGzE

Mobilehome huren in Toscane, Viareggio aan Zee! : Vakantiehuizen | Italie

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Vakantie Toscane, camping in Italie, Viareggio aan de Toscaanse KustHeerlijk genieten van de zon in Toscane!Weekprijzen vanaf 210,- euro!

See on kijkenbied.nl




via Tumblr http://bit.ly/1Cv4OSS

Buon Natale!- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Als er één moment in het jaar is waarin het familiegevoel een speciale plaats inneemt, is het de periode rondom kerst. Familiebezoekjes, samen eten aan één grote tafel en cadeaus kopen. Even samen zijn, even ontstressen van alles. Afgelopen donderdagavond ervoer ik zo’n familiegevoel met zo’n 140 man. Het was één grote warme deken en iedereen was me dierbaar waarbij één in het bijzonder: Fabrizio de Paola, mijn grote kleine vriend. Voor mij is kerstavond dit jaar een kleine week eerder begonnen. Een avond waarop Italianen wederom hebben aangetoond dat familie voor hen verder gaat dan alleen bloedverwantschap. Veel verder.

See on desmaakvanitalie.nl




via Tumblr http://bit.ly/1wgzpex

Italy looks abroad for new Colosseum director in museum shake-up - Telegraph

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Italian PM announces biggest shake-up of arts and culture ever conducted in Rome as part of drive to draw more profit from historical attractions including the ColosseumItaly’s top tourist attractions including the Colossuem could soon be in foreign hands as the country seeks new directors from around the world to make its museums more profitable, prime minister Matteo Renzi has announced.In the biggest shake-up of arts and culture ever conducted in Rome, Mr Renzi said on Sunday the government would run advertisements in The Economist on January 9 to recruit new administrators “because we want to have the best directors in the world”.The leadership changes are part of a dramatic shake-up of the arts spearheaded by culture minister, Dario Franceschini, in a bid to make the country’s galleries, museums and historic sites more profit-driven in the future.

See on telegraph.co.uk




via Tumblr http://bit.ly/1xGSjlp

Italy fines TripAdvisor €500,000

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Antitrust authority finds not enough done to stop false reviews after hoteliers and consumer group complained.Italy’s antitrust authority has fined the travel planning website TripAdvisor €500,000 (£392,000/US$600,000) following complaints of improper business practices lodged by a national hoteliers’ association and a consumer protection agency.The antitrust authority said in a statement that TripAdvisor had failed to adopt controls to prevent false reviews, while at the same time promoting the site’s content as “authentic and genuine”. It has given TripAdvisor 90 days to present a remedy.

See on theguardian.com




via Tumblr http://bit.ly/1wgzpej