woensdag 10 juni 2015

Sheraton opent nieuw hotel aan Italiaanse Comomeer

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Italië-liefhebbers kunnen vanaf vandaag overnachten in het gloednieuwe Sheraton® Comomeer Hotel, dat gelegen is in het wereldberoemde merengebied van Italië. Het hotel, het voormalige Grand Hotel di Como, wordt omgeven door de schoonheid van de Alpen en het heldere blauwe water van het Comomeer.Sheraton Comomeer beschikt in totaal over 116 kamers, waaronder vier onlangs gerenoveerde suites en veel recreatieve faciliteiten, zoals een fitnesscentrum en twee buitenzwembaden met een jacuzzi. Ook heeft het hotel een eigen park, waar je kunt zonnen, joggen en picknicken. Het hotel ligt op minder dan een uur rijden van twee belangrijke internationale luchthavens: Milaan Malpensa en Milaan Linate. Als alternatief kunnen bezoekers met de trein reizen naar het Como San Giovanni station, op slechts twee kilometer van het hotel.Boottochten op ComomeerSheraton Comomeer ligt in Noord-Italië, in de nabijheid van het historische centrum van Como, dat bekend staat om haar opmerkelijke kerken, bloeiende tuinen, musea, elegante villa’s en lekker eten. Het hotel is ook op korte loopafstand van het Comomeer, waar je tegen betaling kunt deelnemen aan verschillende wateractiviteiten of een boottocht op het meer kunt maken.
See on tripnieuws.nl



via Tumblr http://bit.ly/1FS92R8

The color of Italian Style. All about Italy on...



The color of Italian Style. All about Italy on www.italielinks.nl (bij Good Things From Italy)



via Tumblr http://bit.ly/1KoMvSc

Le pantere della polizia Italiana

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Het is een verborgen schat voor autoliefhebbers, het Museo delle Auto della Polizia di Stato in Rome. In de wijk EUR, ver buiten het beroemde centrum van de Italiaanse hoofdstad, kun je je vergapen aan de auto’s waar de Italiaanse politie de afgelopen eeuw mee heeft gereden. Veel Alfa Romeo’s en Fiats maar ook een Amerikaanse Jeep en zelfs een Ferrari.
See on cinecrowd.com



via Tumblr http://bit.ly/1e2uvRv

Kom snel eebs genieten van heerlijke Italiaanse gerechten en...



Kom snel eebs genieten van heerlijke Italiaanse gerechten en producten bij Trattoria Casa Di Bella in Den Haag. En op het terras is het heerlijk om even in de zon te zitten. @gustodilella @casadibella #italian #food #delicatessen #italiaans #Angelo #Barbagallo #Rocco #Romano #fahrenheitstraat #denhaag (bij Casa Di Bella)



via Tumblr http://bit.ly/1JEdCd3

SCOOP: Alfa Romeo 'Giulia' voor het eerst met scudetto

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

We moeten nog een goeie twee weken geduld hebben, op 24 juni wordt de Alfa Romeo ‘Giulia’ gepresenteerd. Giulia zetten we daarbij even tussen haakjes, officieel is de naam van de nieuwe Alfa nog niet bekend. Wel gaf de grote baas zelf (Marchionne) kortgeleden aan dat hij hoopt dat de naam Giulia gaat worden.
See on corsaitalia.com



via Tumblr http://bit.ly/1QnhG5t

Berlusconi belooft Milan-fans succes - Goal.com

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Silvio Berlusconi gelooft dat met de komst van Thaise investeerder Bee Taechaubol, AC Milan weer op internationaal topniveau kan meedoen.De preses doet afstand van 48% van de aandelen, waarbij 52% in eigen handen wordt gehouden.
See on goal.com



via Tumblr http://bit.ly/1QnhHGz