maandag 31 augustus 2015

Italiaanse oplossingen voor een stralende huid - Comfort Zone - WieWatHaar

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Comfort zone, of zoals ze het schrijven: [comfort zone] is een Italiaans skincare merk dat uit dezelfde koker komt als een van mijn favoriete haarmerken Davines. Ik was daarom erg blij om deze producten uit te mogen proberen. Mijn huid is vrij droog, een tikje gevoelig (vooral rond mijn ogen) en vertoont een paar pigmentvlekjes hier en daar en op mijn voorhoofd en naast mijn ogen wat rimpeltjes. Over het algemeen ben ik wel happy met m’n huid, ik heb vrijwel nooit last van pukkeltjes of roodheid en mijn poriën zijn redelijk onzichtbaar.
See on wiewathaar.nl



via Tumblr http://bit.ly/1N57kVr

Fiat dringt nogmaals aan op fusie met GM

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Coltruieneindbaas Sergio Marchionne weet van geen ophouden. Na eerdere afwijzing dringt hij wederom aan op een fusie tussen Fiat Chrysler Automobiles en General Motors. Volgens Marchionne zijn de cijfers zó fantastisch dat GM eigenlijk geen keus heeft.Hij dringt dus wederom aan op een gesprek met GM. De mannen van Automotive News hadden een twee uur durend interview met de Italiaans – Canadese CEO van Fiat Chrysler Automobiles (FCA), waarin Marchionne behoorlijk vijandig overkwam. “Het zou onredelijk zijn om geen partnership te forceren,” aldus Marchionne. Daaruit zou je een vijandige overname in the making kunnen horen, maar volgens Marchionne valt dat mee.
See on autoblog.nl



via Tumblr http://bit.ly/1MYc5OZ

Wereld veroveren met Limoncello - De Zaak

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Met hun Siciliaanse roots brengen Franco (37) en Benno Fiorito (35) handgemaakte limoncello naar Nederland. Nu willen ze de rest van de wereld veroveren.
See on dezaak.nl



via Tumblr http://bit.ly/1Ewchny

Best gelato in Tuscany - Tuscan Recipes Food and Tradition - Tuscanycious

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Since Italy boasts about 40.000 “gelaterie”, one of the most important Italian magazines has just published its yearly ranking of gelato shops.If you want to enjoy a perfect gelato in Tuscany you must visit an authentic artisan gelato shop or “gelateria”. Although there’s no official definition of artisan ice-cream, the name refers to a freshly-made product (not stored) created from just a few natural, raw ingredients, containing no preservatives or artificial flavours or colours. Here we are giving you some tips for choosing the best artisan gelato.
See on turismo.intoscana.it



via Tumblr http://bit.ly/1JH9eom

10 errori che si commettono preparando la pizza - La Cucina Italiana: ricette, news, chef, storie in cucina

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Siete certi di fare la pizza a regola d'arte? Ecco i 10 errori più comuni in cui potete incorrere.Quanti di voi preparano la pizza in casa?Vi capita che la cottura non sia perfetta o che il condimento coli o che il bordo non sia abbastanza croccante?Probabilmente avrete commesso qualche errore.In realtà commettere errori durante la preparazione della pizza è molto facile perché i passaggi, pur essendo abbastanza facili, sono precisi e i trucchetti del mestiere sono tanti.Abbiamo stilato una lista dei 10 errori più comuni. Vi ritrovate in qualcuno di questi punti? Se sì, d’ora in poi, state attenti!
See on lacucinaitaliana.it



via Tumblr http://bit.ly/1JwyccV