vrijdag 20 november 2015

Ook thuis aan de muur staat een #Musetto #Cinquecento prachtig...



Ook thuis aan de muur staat een #Musetto #Cinquecento prachtig en door de verlichting ook nog eens functioneel en sfeervol. De neus van een klassieke originele Fiat Nuova 500 door een kunstenaar verwerkt in een nieuw product. Info op http://bit.ly/1ZcywG1 (bij Turin, Italy)



via Tumblr http://bit.ly/1kLfJCf

Italiaans Apple-museum opent eind november

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Het All About Apple Museum heeft meer dan 10.000 Apple-gerelateerde objecten. In het Italiaanse Savona gaat eind november het museum open.Apple heeft door de jaren heen tal van producten op de markt gebracht en die lijst wordt alleen maar langer. In het Italiaanse Savona zullen rond de 10.000 Apple (gerelateerde) producten een permanente verblijfplaats krijgen, zodat de historie straks op één plek bij elkaar staat in een museum. In het Nederlandse Orvelte bevindt zich ook al een dergelijk Apple-museum. Maar mocht je meer in zuidelijke richting op vakantie gaan, dan heb je nu een interessante tussenstop voor Apple-fans.
See on iculture.nl

via Tumblr http://bit.ly/1T3Yp6B

Nieuwe app voor Zuid-Italiaanse hotspots dichtbij de havens | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Het project Signa Maris een app gelanceerd met hotspots in Zuid Italie makkelijk te vinden zijn. Handig voor watersporters en als je een cruise maakt.In Italië is de zee nooit ver weg. Het land telt een kustlijn van wel 7.600 kilometer. Logisch dat er dan ook veel havens zijn voor transport maar ook voor de recreatie. Via die havens is de culturele en gastronomische rijkdom perfect te ontdekken. Het project Signa Maris heeft nu een app gelanceerd waarmee die hotspots makkelijk te vinden zijn. Handig voor watersporters maar ook als je een cruise maakt in de Middellandse zee.
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1T3YoQ1

Het nieuwe album 'Amor & Pasion' van Il Divo is vanaf 27 november te koop.


Het nieuwe album ‘Amor & Pasion’ van Il Divo is vanaf 27 november te koop. Bestel jouw versie nu!


Het nieuwe album van Il Divo zit vol sensualiteit en liefde. De mannen hebben samengewerkt met Latin-America muziekkenner Julio Reyes Copello. Dit is terug te horen in bijna alle nummers van het nieuwe album. Het ritme en de passie van deze muziek is zoals Il Divo omschrijft een cadeau voor hun stemmen. Zelf durven ze te beweren dat dit hun beste album ooit is…


See on winkel.bol.com

via Tumblr http://bit.ly/1Lq4iVe

De #Musetti #Cinquecento - #Fiat #Nuova #500 muurdecoratie is...



De #Musetti #Cinquecento - #Fiat #Nuova #500 muurdecoratie is ook te #bewonderen bij #Trattoria #Casa #Di #Bella in Den Haag. @musetticinque Made in Italy. Interesse? Bezoek de website http://bit.ly/1ZcywG1 voor meer info. (bij Trattoria Casa Di Bella)



via Tumblr http://bit.ly/1PDlhLv