zondag 15 mei 2016

Limoncello-ricotta taart met amaretti bodem - My happy kitchen

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Recept voor een heerlijke limoncello-ricotta taart met een bodem van amarettikoekjes. Heerlijke verfijnde smaken die perfect combineren!In het tijdschrift Delicious (maart 2016) kwam ik deze taart tegen en wist meteen: die moet ik maken! Ik ben dol op citroen, limoncello én amarattikoekjes en de combinatie van fris en zoet leek mij perfect. En geloof me, dat is het ook. Ik heb het oorspronkelijke recept wel iets aangepast, ik hield namelijk veels te veel taartvulling over. Ook de hoeveelheid gesuikerde citroensliertjes heb ik verdubbeld vanwege veel werk en te lekker!
See on myhappykitchen.nl

via Tumblr http://bit.ly/1soCrE3

De kunst van het koffie drinken in Italië | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Voor Italianen is het drinken van koffie geen sinecure – het is een manier van leven. In Italië wordt het zetten van een kopje koffie als een kunst beschouwd.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/1TDsVCG

De kunst van het koffie drinken in Italië | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Voor Italianen is het drinken van koffie geen sinecure – het is een manier van leven. In Italië wordt het zetten van een kopje koffie als een kunst beschouwd.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/1TDsVCG