maandag 6 maart 2017

Ruim tweeslaapkamer-appartement vlakbij de golfterreinen van Appiano Gentile (CO) - Huizenjacht Italië

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

Te koop rechtstreeks van eigenaar, appartement in Lombardije met 2 slaapkamers, 2 badkamers en tuin te Veniano vlakbij de golft en zwembad “La Pinetina”.Lombardije – Ruim en klaar appartement van 85 m2 op één verdieping. Gelegen te Veniano vlakbij de grens met Appiano Gentile. Residentiële en rustige context, bij de golfterreinen van het Sportcomplex met zwembad “La Pinetina”.Het appartement bestaat uit een eetkamer en aparte woonkeuken (met doorgeefluik tussen beide kamers), die eventueel samengevoegd kunnen worden tot één open ruimte met keukenhoek. Via een spiegeldeur kom je toch de nachtzone bestaande uit twee grote slaapkamers, twee badkamers (één met douche en één met bad) en een nuttige washoek.

via Tumblr http://bit.ly/2meFOwF

Verkoopcijfers FCA in Italië: februari 2017

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

FCA lijkt een mooie start van het nieuwe jaar te hebben gemaakt met twee keurige maanden. De groep verkocht in februari 53.959 auto’s, ruim 7 procent meer dan dezelfde periode in 2016. Alle merken wisten afgelopen maanden te plussen, met uitzondering van Ferrari. Vooral Alfa Romeo en Maserati zien prachtige stijgingspercentages, hoewel het bij Fiat natuurlijk feest is als het om absolute aantallen gaat.

via Tumblr http://bit.ly/2lTTmeu

#Buon #Caffe @caffedilella Caffe Di Lella - Per la crema piu...



#Buon #Caffe @caffedilella Caffe Di Lella - Per la crema piu bella! L'Espresso Italiano #espresso #cappuccino (bij Di Lella Productions)



via Tumblr http://bit.ly/2mwEaaQ

Authentic Italian Dishes Straight From A Family Recipe Book

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

The best carbonara, tiramisu and homemade pasta.We all have a recipe or meal that our parents or grandparents made for us growing up, which makes us feel warm and fuzzy when we recreate them at home.

via Tumblr http://bit.ly/2mwCApb

Jarige Job maakt klapper in gehuurde Ferrari


De beste man had een Bongobon al verjaardagscadeau gekregen, maar voelde zich op het moment van impact waarschijnlijk niet de King of Bongo Bong

Mocht je de referentie in de intro niet snappen: een Bongobon is een type cadeaubon waarmee je onder andere een dagje kan scheuren in een Ferrari en Bongo Bong is een megahit uit 1999 van Manu Chao. De legendarische lyrics uit deze cult classic luiden onder andere als volgt.



via Tumblr http://bit.ly/2mM22rB

Twee doden na brand Italiaans migrantenkamp

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De autoriteiten waren net begonnen het kamp te ontruimen vanwege criminele activiteiten. Brandstichting wordt niet uitgesloten.Bij een brand in een kamp van illegale arbeiders in Zuid-Italië zijn twee mensen om het leven gekomen, vermoedelijk Malinezen.De brand brak rond twee uur vannacht uit, mogelijk doordat een paar gasflessen ontploften. De immigranten gebruiken die voor de verwarming en voor het koken. Ook brandstichting wordt niet uitgesloten.Door het vuur zijn zo'n honderd hutten in de as gelegd. Toen de brandweer aankwam troffen ze de lichamen aan van de twee slachtoffers, meldt de Corriere della Sera.

via Tumblr http://bit.ly/2mrG3F6

Adam Yates boekt eerste zege van het seizoen in Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws
De Italiaanse eendagskoers GP Industria & Artigianato is een prooi geworden voor Adam Yates. In een kopgroep van zes was de Britse renner van Orica-Scott uiteindelijk de sterkste. Richarrd Capraz werd tweede net voor zijn landgenoot Rigoberto Uran.



via Tumblr http://bit.ly/2n4t5KJ