vrijdag 21 juli 2017

#Italiaanse #Foodtrucks zijn te boeken via #Italian #Food...



#Italiaanse #Foodtrucks zijn te boeken via #Italian #Food #Trucks. Meer info op http://bit.ly/1hCKN4y @italianfoodtruck #streetfood #cibodistrada #mobiele #catering #fastfood (bij Capfun - Camping Beauregard)



via Tumblr http://bit.ly/2uJtPM8

Het #muzikale #trio #La #Famiglia #Indaco is ook voor uw...



Het #muzikale #trio #La #Famiglia #Indaco is ook voor uw #Italiaans #feest of #bijeenkomst te #boeken via #Italian #Entertainment. Meer info op http://bit.ly/dU8LWY #festa #live #muziek #muzikanten #bands #acts #catering #foodtrucks (bij Capfun - Camping Beauregard)



via Tumblr http://bit.ly/2uJhRSS

Festa Italiana brings wine, song, food and culture to lakefront

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Festa Italiana celebrates 40 years this weekend with wine, song, food and culture.

via Tumblr http://bit.ly/2uhuJ0r

Italiaanse familie vecht vete uit in Nederlandse Ondernemingskamer

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italiaanse cementmiljardairs vechten voor de Nederlandse rechter een familietwist uit over geld. Veel geld.

via Tumblr http://bit.ly/2uhWypd

Alfa Romeo zet ontzettend veel Italianen aan het werk

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De verkoopcijfers zijn wellicht niet waar Ome Sergio van gedroomd had, maar Mario en Luigi hebben toch hun handen vol aan het bouwen van auto’s.Verkoopcijfers, het is al jarenlang een heet hangijzer voor de Italiaanse automerken. Honderdduizenden Alfa’s, Maserati’s en Ferrari’s wil Marchionne het liefst afzetten. Maar goed, de Italiaanse Canadees lijkt wel vaker te denken dat hij iets waar kan maken door het uit te spreken. Desalniettemin kunnen eens kijken hoe ver ‘Serge’ al gekomen is. Dit deden de FCA-fabrieken in de eerste helft van 2017:

via Tumblr http://bit.ly/2uItTvD

Happy Italy toch niet naar Fort van Venlo

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De restaurantketen Happy Italy vestigt zich toch niet in het toekomstige Fort van Venlo op het kazerneterrein in Blerick. Ondanks een eerder gesloten intentieovereenkomst met de initiatiefnemers daarvan, kiest de keten voor een nieuwe vestiging aan de andere kant van de Maas in de binnenstad van Venlo.„Dat is jammer”, zegt Hessel Meijer, mede-initiatiefnemer van het Fort van Venlo. „Want we zien hoe belangrijk het bedrijf is voor het LeisureDome in Kerkrade.” Volgens Meijer vindt Happy Italy dat de realisatie van het LeisureDome, onderdeel van het Fort van Venlo, in Blerick niet snel genoeg gaat.

via Tumblr http://bit.ly/2uhwVon

'Italië wil deel Alitalia overnemen' - Up in the Sky

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Volgens minister van Transport Graziano Delrio blijft de overheid wellicht ook na de verkoop van de maatschappij betrokken.De Italiaanse staat neemt mogelijk toch een aandeel in Alitalia. Minister van Transport Graziano Delrio zei woensdag dat de overheid wellicht ook na de verkoop van de maatschappij betrokken blijft. Op dit moment wordt gezocht naar overnamekandidaten voor Alitalia.

via Tumblr http://bit.ly/2uIna4W

Duizend branden in Italië door hitte en droogte

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Burgemeester Raggi van Rome noemt de situatie in en rond de hoofdstad zeer ernstig.Italië wordt als gevolg van hitte en droogte geteisterd door talloze branden in de natuur. De brandweer moest vandaag alleen al duizend keer uitrukken.De branden zijn in Rome en omgeving in de regio Lazio, in Campanië, het gebied rondom Napels, in het uiterste zuiden in de regio’s Calabrië en Apulië, maar ook in het midden van het land in Toscane.Vorige week werden honderden toeristen per boot geëvacueerd van Sicilië wegens de bosbranden daar.De temperaturen zijn met soms 40 graden hoger dan normaal en er valt veel minder regen dan gewoonlijk voor deze tijd van het jaar.

via Tumblr http://bit.ly/2gPXiyQ

#Bon #Appetit #streetfood #fastfood #french #market #roasted...



#Bon #Appetit #streetfood #fastfood #french #market #roasted #chicken (bij Orange Centre)



via Tumblr http://bit.ly/2vrkQ03