zaterdag 5 augustus 2017

Spijkenisser horeca niet blij met komst Happy Italy

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Horeca-ondernemers in Spijkenisse slepen de gemeente voor de rechter. Nissewaard heeft de fastfoodketen Happy Italy met financiële voordelen naar de stad ‘gelokt’ ten koste van de huidige restaurateurs. Dat zegt Jeroen Diks van Pizzeria Pappagallo en restaurant Olijf uit Spijkenisse.

via Tumblr http://bit.ly/2v9UnEs

Onderzoek Italië naar Artsen zonder grenzen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italiaanse justitie doet onderzoek naar Artsen zonder Grenzen. Zaterdag zei een bron bij justitie dat het onderzoek naar reddingsacties van migranten voor de kust van Libië zich heeft uitgebreid naar de internationale hulporganisatie.

via Tumblr http://bit.ly/2va2dhI

In dit Italiaanse dorpje worden mensen stokoud

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Wie wil het niet? Een lang en gezond leven. Nergens anders ter wereld worden mensen zo oud als in het Italiaanse dorpje Acciaroli, ten zuiden van Napels.

via Tumblr http://bit.ly/2fhUZEj

Noord-Italië verruilt hitte voor noodweer

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Terwijl hittegolf ‘Lucifer’ door Zuid-Europa blijft woeden, wordt het noorden van Italië geteisterd door onweer en storm.Vanaf dinsdag gaat de temperatuur ook in andere delen van Italië langzaam dalen, voorspelt het Italiaanse meteorologisch instituut.Zaterdagmorgen kwam een vrouw om in de Dolomieten toen haar auto werd bedolven onder modder en puin, nadat noodweer een vloedgolf had veroorzaakt. In het zuiden van Italië blijft het dit weekeinde onverminderd heet. Vooral in de hak van de 'laars’ en op de eilanden Sicilië en Sardinië liepen de temperaturen de afgelopen dagen op tot recordhoogte. De gevoelstemperatuur bereikte volgens het Italiaanse persbureau ANSA de 55 graden.Ook delen van Spanje en de Balkan blijven last houden van de hittegolf, die de bijnaam ,,Lucifer” te danken heeft aan de helse temperaturen. In het Adriatische kustgebied dreigt de stroom uit te vallen door de aanhoudende hitte die het elektriciteitsverbruik opdrijft.

via Tumblr http://bit.ly/2udsLRY

Time for #French #Pizza? #Italian pizza #concepts on...



Time for #French #Pizza? #Italian pizza #concepts on http://bit.ly/1hCKN4y @italianfoodtruc @gustodilella #streetfood #streatfood #foodtruck #foodtrucks #mobile #catering #cibo #distrada #forno #legno
(bij Italian Food Trucks)



via Tumblr http://bit.ly/2vrHngd

#Buongiorno #Musetti #Cinquecento. Meer info op...



#Buongiorno #Musetti #Cinquecento. Meer info op http://bit.ly/1ZcywG1
#nuovo #fiat500 #fiat #muurdecoratie #decoratie #design #handmade #madeinitaly #torino #turijn (bij Musetti Cinquecento)



via Tumblr http://bit.ly/2hx03W0

Italië: 'Duitse hulporganisatie werkt samen met mensensmokkelaars'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws
De Italiaanse Justitie zegt keihard bewijs te hebben dat de Duitse hulporganisatie Jugend Rettet samenwerkt met Libische mensensmokkelaars. In plaats van drenkelingen in nood te helpen, zouden ze met de mensensmokkelaars op zee afspreken en daar de vluchtelingen van hen overnemen. Dit is de manier waarop ze volgens Italië te werk gaan.



via Tumblr http://bit.ly/2udljWJ